ASTRO

Dnevni horoskop za 27. januar: Strelčeve očekuje dan pun IZNENAĐENJA, Jarčevi pokrinite NOVI POSAO

0

Bliži se kraj radne nedelje, a zvezdice su svašta pripremile za ovaj petak. Proverite kak su vašem znaku danas naklonjene

foto: Shutterstock / Una Shimpraga
foto: Shutterstock / Una Shimpraga

Poslednji radni dan ove nedelje za pojedine znake Zodijaka donosi brojne inovacije, dok se drugima savetuje da se pozabave zdravljem. 

 

Proverite da li ste u onoj grupi koja ovaj dan treba da iskoristi da započne novi biznis, koji bi mogao da bude baš ono što ste celog života tražili ili je ipak bolje da za to sačekate neke bolje dane, piše Sensa.

 

 

Ovan

Nemojte se plašiti da lično donosite odluke koje će vam promeniti život, ali nemojte zatvarati oči pred savetima. Sastanak sa prijateljima doneće mnogo pozitivnih emocija.

Bik

Izbegnite svađe i konflikte. Budite neutralni u svemu, ne zauzimajte stranu. Pokušajte uprkos spoljnim uticajima da sačuvate svoj mir.

 

Uživajte u danu koji je pred vama
Uživajte u danu koji je pred vama foto: Serhii Yevdokymov/Shutterstock



Blizanci

Počnite da planirate svoje troškove. Nemojte nesmotreno da trošite novac, uvek imajte dobar plan. Razmislite šta vam je sada zaista potrebno, a šta možete da odložite.

Rak

Danas ćete morati da se suočite sa nevoljama i teškim situacijama, ali ćete pokazati svoje najbolje kvalitete i ostvariti svoje ciljeve. Pored toga, dobićete korisno iskustvo i pronaći nove istomišljenike.

 



Lav

Vaše misli su zaokupljene finansijskim stvarima, ali sada nećete moći u potpunosti da se bavite njima. Kada pregovarate o uslovima ugovora ili budućoj saradnji, morate biti izuzetno oprezni sa papirima i dokumentima.

Devica

Odvojite vreme za opuštanje. Danas je dobar dan da posetite kozmetički salon, sobu za masažu ili saunu. U nedostatku vremena ili novca, možete se ograničiti na kućne procedure, napunite kadu, uživajte uz mirišljave sveće i laganu šetnju na svežem vazduhu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker