ASTRO

Dnevni horoskop za 23. januar: Ribe, razmislite DVAPUT, Bikove očekuje PREOKRET na poslu

0

Šta su vam zvezde za današnji dan?

Odnos između Škorpija i njihovih najmilijih bi mogao da postane iskreni i bolji
Odnos između Škorpija i njihovih najmilijih bi mogao da postane iskreni i boljifoto: Shutterstock/Drazen Zigic

I Uran napušta retrogradnu fazu i kreće direktno. Mesec je u konjunkciji sa Venerom - nežno ste raspoloženi. Odnos sa vašom majkom, ili majčinskom figurom, imate harmonične veze sa bliskim ljudima. Savršeno vreme za povezivanje sa prijateljicama. Izađite, zabavite se, obiđite umetnička i kulturna mesta. Takođe je divno vreme da preuredite svoj dom, piše Sensa.

 

Mesec prelazi u Ribe i čini nas osetljivim, sanjivim i introvertnima. Imamo živu maštu i takođe izražajno sanjamo. Imamo potrebu da se osamimo i sredimo svoje misli.

 

Ribe

 

Danas imate malo energije,što može uticati na vaše planove.Pokušajte dvaput razmisliti pre nego što donesete važne odluke. Kada niste sigurni u nešto, vredi zatražiti savet od voljene osobe.

 

Vodolija

 

Iako odbijate da poslušate savete drugih, znate kako da se nosite u svakoj situaciji, budite oprezni, jer tvrdoglavost nije osobina za ponos. Vaši voljeni ili čak šefovi na poslu mogu biti nezadovoljni vašim stavom.

Jarac

 

Biće vam veoma teško da razdvojite poslovni i lični život. Veoma ste zauzeti i uključeni u brojne projekte. Trebalo bi da nađete ili odvojite vreme za voljene osobe, inače će odnos biti komplikovan. Pokušajte da budete blaži prema njima, ali ne odustajte od svojih principa.

 

Strelac

 

Ne pokušavajte da danas pokažete nedovršene projekte,inače će vas ljudi oko vas kritikovati za svaku grešku. Tek nakon temeljne provere donesite odluku. Tako ćete izbeći neprijatnu situaciju kada ste uložili novac, kupili nešto, a to uopšte nije ono što je obećano.

 

Škorpija

 

Ako želite da vodite aktivan životni stil, ali niste sigurni odakle da počnete. POstoji mnogo aktivnosti koje možete da probate, poput trčanje i pilatesa.Vašim najmilijama je potrebna veća sloboda izbora dokle god ih kontrolišete u svemu, samo komplikujete svoj život. Odnos između vas mogao bi postati bliži i iskreniji, razmislite o tome.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker