ASTRO

Dnevni horoskop za 20. januar: Lavovi, budite oprezni tokom vožnje, Strelčevima se smeši mogućnost napredovanja

0

Šta su vam zvezde pripremile za danas?

Vodolije danas mogu da zaborave nešto važno, poput sastanka ili neke informacije
Vodolije danas mogu da zaborave nešto važno, poput sastanka ili neke informacijefoto: Shutterstock/Asier Romero

Konjunkcija Meseca i Merkura - ovaj aspekt je dobra polazna tačka i osnova za sve poslove, pošto ste mentalno aktivni i dobro rasuđujete. Sve pripreme za posao će dovesti do uspeha! Takođe je dobro vreme za efikasno prenošenje emocija sa voljenim osobama. Danas Sunce ulazi u znak Vodolije, piše Sensa.

 

Trigon između Meseca i Urana daje vam veliku pažnju, ubedljivost, ambiciju, kreativnost i originalnost. Vi idete svojim putem i tražite nove metode za obavljanje stvari. Vi ste odlučni, maštoviti, željni putovanja i optimistični! Ovaj tranzit je povoljan za povezivanje sa ženama.

 

Ribe

 

Proslavite čak i male pobede. To će vam doneti radost danas. Možda se osećate kao da vas najbliži ignorišu, ali su zaokupljeni sopstvenim problemima.

 

Vodolija

 

Smirenje je danas vaša parola, posebno kada su u pitanju finansije. Danas ćete možda zaboraviti nešto važno, poput sastanka ili neke informacije.

Jarac

 

Sada vam treba više ljubavi. AKo se osećate nappeto to je zato što vas neko ignoriše. Nemojte reagovati impulsivno.

 

Strelac

 

Posao je zahtevan i niste raspoloženi za prilgođavanja. Što ste fleksibilniji,to je veća mogućnost napredovanja.Povoljno je vreme za to.

 

Škorpija

 

Kako upravljate svojim finansijskim resursima sada će biti u fokusu. Dodajte malo začina svom životu da ne padnete u monotoniju, izađite i zabavite se.

 

Vaga

 

Koristite svoju maštu da rešite probleme. TIme će se stvoriti temelji za bolje uslove rada. Ako osećate da ste sputani, imate odgovornost da krenete dalje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker