ASTRO

Dnevni horoskop za 23. novembar: Blizanci otpočinju TAJNU VEZU, dok će Device biti žrtve spletki i manipulacije

0

Nekome će dan biti obeležen nesporazumima, a neko će rešiti problem...

Ljubav, Sreća, Zima, Zaljubljenost, Ples, Romantika
foto: Nataly Dauer/Shutterstock

LAV

 

Uspeh očekuje one Lavove koji se nalaze na rukovodećim položajima. Odlični rezultati u pregovorima s inostranstvom. Slobodni Lavovi upoznaće u ovom periodu fatalno privlačnu osobu na nekom putovanju. Strastvena avantura. Moguće hronične smetnje.

 

DEVICA

 

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak na koje može da dođe do nesuglasica. Moguće su spletke i manipulacije. Poći će vam za rukom da provedete u delo zajednički plan s partnerom. Uspešno ćete rešiti problem. Loš imunitet je vaš pratilac već duže vreme, pa je nazeb neizbežan. Posavetujte se sa lekarom.

VAGA

 

Vage koje se bave uslužnim delatnostima ili rade sa klijentima mogu da postignu natprosečne rezultate. Očekuju vas pohvale. Planete koje borave u vašem znaku donose vam impulsivne reakcije na reči vašeg partnera. Previše ste umorni od posla – odmorite se!

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije koje sarađuju sa inostranstvom danas bi trebalo da budu oprezne, jer postoji mogućnost previda. Moguće su gubici. Ukoliko ste partneru nešto prećutali, to može da izazove krizu poverenja u vašem odnosu. Unosite što više tečnosti i bavite se fizičkom aktivnošću.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker