ASTRO

Dnevni horoskop za 13. jul: Vage očekuje ROMANTIČAN sastanak, dok su Jarčevi na ŽIVOTNOJ prekretnici

0

Nekome se vraća stara ljubav, a neko će morati da obrati pažnju na zdravlje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Obećanje uticajne osobe da vam može pomoći što se tiče bolje pozicije danas bi moglo da bude ostvareno. Napredak u karijeri. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz kratkotrajan period destabilizacije. Očekuje vas rasprava. Budite iskreni, recite ono što vam smeta. Prilično ste melanholični.

 

BIK

 

Vaš sastanak sa saradnicima proteći će u znaku sklapanja dugoročnog sporazuma. Ostvarićete dugotrajnu saradnju. Danas možete upoznati svoju srodnu dušu, i to preko prijatelja ili rođaka. Ubrzo će uslediti zbližavanje. Osetljivost grla, kao i glasnih žica.

 

BLIZANCI

 

Danas možete načiniti veliki korak napred u tome da popravite svoje odnose sa saradnicima. Napredak u uslovima poslovanja. Žestoko udvaranje osobe sa posla može da vas zbuni u početku, ali kasnije poprima nešto romantično. Prehlada, smeta vam klima.

 

RAK

 

Danas vas intuicija odlično služi, pa ćete imati dobar osećaj za poslovne poteze u narednom periodu. To vam donosi finansijski uspeh. Atmosferu ovog dana može obeležiti lep izlazak sa partnerom. Mnogo nežnosti i ljubavi. Stalno variranje pritiska.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker