ASTRO

Dnevni horoskop za 28. jun: Lavove očekuje NEODOLJIV susret, a Bikove TURBULENTAN period

0

Otkrijte da li vas očekuju povoljni aspekti i koliko su vam zvezde naklonjene...

foto: Alex Ost/Shutterstock
foto: Alex Ost/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Povoljan aspekt donosi vam konstruktivnu atmosferu u međuljudskim odnosima i dobru intuiciju za poslovne poteze. Dan je povoljan za ljubavne susrete i nova poznanstva. Početak lepog poznanstva. Potrebna vam je veća aktivnost. Vaše telo se ulenjilo.

 

BIK

 

Početak poslovne saradnje s prijateljima može biti glavna tema ovog dana. Pa ipak, sprovedite detaljne analize. Buran period u odnosu s partnerom, jer su vaše strasti pojačane, ali isto tako i nepoverenje i ljubomora. Povećana dioptrija, obratite se oftalmologu.

 

BLIZANCI

 

Poslovno putovanje i sklapanje nove saradnje doneće vam očekivano potpisivanje sporazuma. Finansijsko unapređenje. Zajedničkim naporima ćete uspeti da prevaziđete nesuglasice i nepoverenje u odnosu s partnerom. Bolovi u kukovima. To može biti ozbiljan problem.

 

RAK

 

Danas možete krenuti u proširenje kruga poslovnih saradnika, a pri tome ćete pokrenuti važnu inicijativu ka inostranstvu. Vaš odnos s partnerom je skladan, ali tek nakon niza ozbiljnih diskusija i kompromisnih rešenja. Alergija, obavezna je terapija, koju morate redovno koristiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker