ASTRO

Dnevni horoskop za 23. jun: Bikove očekuje IZNENAĐENJE, a Lavove zanimljivo poznanstvo

0

Jednom znaku će posebno biti potrebna samoća...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Izazov dana sastoji se u tome da završite posao na vreme, budući da vam mogu iskrsnuti vanredne obaveze i dodatni radni zadatak. Pruža vam se prilika da se zbližite sa osobom koju inače poznajete preko posla. Stomačne tegobe. Nađite uzrok tome, obratite se gastroenterologu.

 

BIK

 

Početak saradnje sa inostranstvom ili odlazak u inostranstvo na rad mogu biti teme ovog dana. Napredak kroz profesionalno usavršavanje. Vaš odnos s partnerom prožet je uzajamnim razumevanjem. Očekuje vas lepo iznenađenje. Vreme je da pazarite, bićete zadovoljniji, pozitivniji.

 

BLIZANCI

 

Današnji aspekti Blizancima aktiviraju maksimalno polje prometa i doprinose povećanom obimu posla. Finansijski uspeh. Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju su nedavno upoznale preko prijatelja. Prehlada. Povišena temperatura.

 

RAK

 

Rakove očekuje naporan sastanak sa saradnicima koji mogu biti nepopustljivi u svojim stavovima. Neophodan je kompromis. Slobodni Rakovi mogu da nailaze na priliku za flert gotovo svuda, jer će ih okružavati poseban erotski naboj. Potrebna vam je samoća.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker