ASTRO

Dnevni horoskop za 12. jun: Blizanci treba da poslušaju svoje srce, a Vage da uživaju u avanturi

0

Saznajte šta su vam planete pripremile... 

foto: Look Studio/Shutterstock
foto: Look Studio/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

Poseban izazov biće poslovna saradnja sa stranim firmama, jer se tu mogu pojaviti neočekivani problemi. Pripremite rezervni plan. Neki zajednički problem može biti povod za nesuglasice, a sve može biti u vezi s finansijskom situacijom. Rešite to zajedno. Obratite pažnju na veću aktivnost.

 

Bik

Oprezno upravljajte novcem, jer su mogući zastoji u isplatama. Ne ulazite u finansijske rizike i nove investicije.Moguće su nesuglasice s partnerom. Previše vremena provodite odvojeno, sprečite dalje otuđenje. Osetljivost grla, smanjite hladna, ali i gazirana pića.

 

 

Blizanci

Poštujte prioritetne radne zadatke i izbegavajte rizične poslovne poteze. Postojeće planete mogu da uzrokuju ozbiljan previd. Moguća je ljubavna dilema, jer vam se u isti mah dopadaju dve osobe. Poslušajte glas srca. Budite oprezniji u saobraćaju, moguće su povrede.

 

Rak

Pogoršanje međuljudskih odnosa na poslu može se odraziti negativno na vaše raspoloženje i radni elan. Potrudite se da ostanete po strani. Početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Škorpije. Uzbudljivo veče. Moguće uganuće zgloba, budite pažljiviji u hodu.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker