ASTRO

Dnevni horoskop za 9. jun: Rakove očekuje FINANSIJSKI USPEH, ali i ZDRAVSTVENI problemi, a čega Vage da se PAZE?

0

Saznajte da li su vam zvezde naklonjene ovog dana...

Lav

 

Iskoristite povoljan period na finansijskom planu. Pravi potez u pravom trenutku može u značajnoj meri unaprediti vašu finansijsku situaciju na dugoročnom nivou. Uspešno ćete rešiti neki stari problem između vas i partnera. Očekuje vas ozbiljan razgovor koji će doneti promenu u kvalitetu vaše veze. Aktivirajte se, počnite sa lakšim vežbama, plivanjem.

 

Devica

 

Ovaj dan može da vam donese značajan poslovni dogovor i pohvale od strane nadređenih. Očekuju vas novi elementi u radnom okruženju. Imate osećaj da partner igra psihološku igru s vama. Neophodno je da iskrenim razgovorom sprečite distanciranje. Imate česte vrtoglavice.

 

Vaga

 

Pruža vam se prilika da napravite preokret u karijeri. Planete vam pružaju podršku u pogledu unapređenja ili prelaska na novo radno mesto. Partner ispoljava ljubomoru, a to u vama stvara nezadovoljstvo i revolt. Zauzmite drugačiji stav. Tahikardija, obratite se kardiologu.

 

Škorpija

 

Pruža vam se prilika da proširite krug saradnika ili delatnosti kojom se bavite. Uvođenjem novog elementa u poslovanje, nadmašićete konkurenciju. Kriza poverenja između vas i partnera može rezultirati raspravom. Neophodno je kompromisno rešenje. Nezadovoljni ste, neraspoloženi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker