ASTRO

Dnevni horoskop za 28. maj: Lavove čeka miran dan, Vage će imati PROBLEM sa stopalima

0

Saznajete šta su vam planete pripremile... 

Malina, Maline, Voće, Devojka, Voćnjak, Zdravlje, Priroda, Lepota, Proleće, Sreća
foto: ArtdayAnna/Shutterstock

LAV

Danas ćete zablistati na nekom javnom nastupu ili prezentaciji. Stvari držite pod svojom kontrolom i sve se odvija po planu. Borba suprotnih stavova između vas i partnera danas može kulminirati u vidu burne rasprave. Prehlada. Pijte što više čajeva, toplih napitaka. Bolno grlo.

 

DEVICA

Nalazite se na prekretnici što se tiče izbora radne pozicije. U situaciji ste da birate, ali analiza parališe akciju. Preispitujete kvalitet svoje veze, sve prednosti i slabosti vašeg odnosa. Partner je opravdao vaša očekivanja i poverenje. Pred vama je lepa budućnost. Uradite rendgenski snimak.

 

 

VAGA

Provokacija od strane kolege može da vas izbaci iz takta, a to se reč po reč, može pretvoriti u raspravu. Pažljivo birajte reči. Pojačana psihička osetljivost doprinosi tome da na sve reči partnera reagujete ranjivije. Savladajte svoja osećanja, neka vas razum vodi. Problemi sa stopalima.

 

ŠKORPIJA

Uspeh na poslovnom sastanku sastojaće se u sklapanju sporazuma. Očekuje vas početak rada na novom projektu. Partner se distancirao i vi ne možete da shvatite šta se to dešava u njegovoj duši. Realno sagledajte činjenice. Zadržavanje vode u organizmu, oticanje zglobova.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker