ASTRO

Dnevni horoskop za 4. MAJ: Bikovi otvorite četvore oči, SRODNA DUŠA je blizu vas, Lavovi OPREZNO sa finansijama!

0

Pred nekima je dan idealan za flert i pronalaženje ljubavi, dok će drugi doći u iskušenje da ga prespavaju, jer su u proteklom periodu bili pod ogromnim pritiskom. 

Flertovanje
Flertovanjefoto: LightField Studios/Shutterstock

Lav

 

Posao: Ovaj dan mogu pratiti ekstremne situacije, pa su mogući raskid jedne i početak druge saradnje.

 

Ljubav: Slobodni Lavovi imaće višestruke prilike za flert, a novu osobu mogu upoznati na putovanjima ili preko prijatelja.

 

Zdravlje: Više se odmarajte. Premorili ste se tokom ovih dana.

 

Devica

 

Posao: Finansijski dobitak kroz poslovna putovanja ili saradnju sa inostranstvom. Oprezno u komunikaciji sa nadređenima.

 

Ljubav: Device koje su u vezi, a koje su nezadovoljne razmišljaju o raskidu. Slobodne Device imaće mnogo prilika za flert.

 

Zdravlje: Osetljivost stomaka. Morate povesti računa o ishrani.

 

Vaga

 

Posao: Ukoliko danas budete povukli pravi potez, očekuje vas napredak u karijeri na duže staze. Finansijska situacija je sve bolja.

 

Ljubav: Vage koje su u vezi nezadovoljne su okolnostima, jer im se sve vreme neko meša u privatan život. Ograničite svoj nivo tolerancije.

 

Zdravlje: Više se krećite.

 

Škorpija

 

Posao: Akcenat ovog poslovnog dana je na organizaciji vašeg poslovanja. Neki stari problem uspećete da rešite na timskom nivou.

 

Ljubav: Vaša ljubavna scena pomalo liči na ratno poprište. Mogući su nesporazumi i ljubomorne scene i vaša situacija zahteva kompromis.

 

Zdravlje: Nesanica. Potreban vam je odmor.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker