ASTRO

Dnevni horoskop za 19. april: Bikovi, vreme je za ŠTEDNJU, Rakovima je samo do NEŽNOSTI

0

Kome će zvezde biti naklonjene, a kome ne baš?

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Volite da stvari držite pod kontrolom, ali ovog dana to će vam teško poći za rukom. Vi ste majstor improvizacije, donosite prihvatljivo rešenje u poslednjem trenutku. Veliki broj prilika za ljubavnu avanturu obeležiće atmosferu ovog dana. Oštećenje hrskavice kolena, istrošenost.

 

Bik

 

Trenutni aspekti na nebu, koji upravljaju vašim poljem finansija, može vam zadati probleme. Sačekajte bolji trenutak za ulaganja. Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu neodoljivu Škorpiju. To može prerasti u ozbiljnu vezu. Grlo vam je preosetljivo.

 

Blizanci

 

Kao odličan analitičar, danas će te savršeno oceniti poslovnu situaciju. To će vam pomoći da nepogrešivim korakom krenete napred. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Lavom. Romantičan period. Probavne smetnje.

 

Rak

 

Ukoliko se bavite privatnim biznisom, razradite dodatno detalje plana. Put do uspeha vodiće vas kroz savršenu organizaciju. Osećate pojačanu potrebu za nežnostima i svojim ponašanjem pomalo zbunjujete partnera. Očekuje vas poboljšanje u kvalitetu vaše veze. Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker