ASTRO

Dnevni horoskop za 16. mart: Blizanci ostavljaju PROŠLOST iza sebe, Device postižu KOMPROMIS

0

Kome će zvezde biti naklonjene više, a kome manje? Evo šta kažu astrolozi...

foto: Ann Haritonenko/Shutterstock
foto: Ann Haritonenko/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Posao: Danas ćete organizovati važan poslovni sastanak i zadobiti poverenje vaših poslovnih partnera. Postoji mogućnost da preuzmete vodeću ulogu u planovima za dalje poslovanje.

Ljubav: Vaša veza sa partnerom počinje da se kreće uzlaznom putanjom. Ako vam se dopada neka osoba, ali ona i dalje ne reaguje na vaše udvaranje. Zadržite istu strategiju i budite uporni.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Bik

 

Posao: Danas će vam pozitivan stav i optimizam pomoći da lepo sarađujete sa drugima. Dobro ste postavili svoje prioritete, pa ćete uspešno obaviti važan deo posla.

Ljubav: Srećni ste i zadovoljni u društvu partnera. Ipak, kao da nešto još nedostaje. Partner vam previše ugađa.

Zdravlje: Upala krajnika.

 

 

Blizanci

 

Posao: Današnji dan iskoristite za to da se konsultujete sa pouzdanim kolegama o nekim važnim finansijskim pitanjima. Pravi poslovni potez može vam doneti dugoročno rešenje finansijskog pitanja.

Ljubav: Ovaj dan prolazi u znaku raskida sa prošlošću i svim onim teškim temama koje su vas u pogledu ljubavnog plana opterećivale. Ljubav ćete naći na neočekivanim mestima.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Rak

 

Posao: Period pred vama odličan je za investicije, pa ako vam bude potreban dodatni novac za dalje poslovanje, ovaj dan je idealan, jer će vam mnogi prijatelji izaći u susret.

Ljubav: Izuzetno je važno da danas izađete sa prijateljima i da se družite. Planete su vam vise nego naklonjene da pronađete svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker