ASTRO

Dnevni horoskop za 13. mart: Ovnove čeka romantičan ljubavni susret, Ribama je osetljiv stomak

0

Proverite šta vas očekuje u nedelju, 13. marta, na polju ljubavi, zdravlja i posla!

foto: Shutterstock/Look Studio
foto: Shutterstock/Look Studio

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Zakašnjenje važne isplate novca može dovesti do odlaganja važnih poslovnih koraka koji predstavljaju centralni deo vašeg poslovnog plana. Ipak, uspešno ćete prevazići ovaj problem.

Romantičan ljubavni susret sa osobom koju ste nedavno upoznali obojiće ovaj dan lepim bojama prolećne ljubavi. Problemi sa zubima.

 

Bik

 

Uprkos tome što ne volite promenljivu poslovnu situaciju, ovaj period će vam doneti upravo tu vrstu izazova. Nesuglasice sa partnerom i vaša nervoza mogu doprineti negativnoj atmosferi, prepunoj tenzije. Razgovor i zajedničko opuštanje rešiće taj problem. Više se krećite.

 

Blizanci

 

Očekuje vas veoma uspešan poslovni dan. Rezimirate proteklu nedelju i imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Poslovne obaveze udaljile su vas od partnera i realno niste imali vremena za to da mu se posvetite. Ovo veče vam donosi konačno više vremena za privatan život. Očekuje vas veoma lep provod sa partnerom. Glavobolja.

 

Rak

 

Danas će vam sve ići od ruke. Uspešno ćete završiti važan deo posla, a problem može da iskrsne samo na nivou saradnje sa nekim problematičnim saradnikom. Uživate u lepom i harmoničnom periodu sa partnerom. Rakovi koji su u vezi planiraju zasnivanje porodice i proširenje porodice. Poteškoće sa disanjem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker