astro

Dnevni horoskop za 12. februar: Početak nove veze sa jednom šarmantnom Vagom za slobodne Lavove

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan


Posao: Retrogradni Mars i Merkur mogu da vam stvore iznenadne prepreke u poslovanju. Pridržavajte se plana i oslonite se na timska rešenja.
Ljubav: Očekuje vas izuzetno zanimljiv ljubavni sastanak. Moguć je početak nove veze.
Zdravlje: Glavobolja.

 

Bik


Posao: Ovaj dan može vam doneti uspone i padove na finansijskom planu. Dan neočekivanih dobitaka, ali i iznenadnih troškova.
Ljubav: Bikovi koji su u vezi ili u braku danas mogu zajedno da reše neki star problem na porodičnom nivou. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.
Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

Blizanci


Posao: Danas ćete uspeti da završite rad na veoma važnom poslovnom projektu. Današnji razgovor sa nadređenima proteći će u dobroj atmosferi, moguće je unapređenje.
Ljubav: Blizanci su u iskušenju da uđu u vezu sa osobom koja nije slobodna. Poznanstvo sa jednom Vagom može predstavljati početak zanimljive avanture.
Zdravlje: Dobro.

 

Rak


Posao : Danas možete naići na problem u komunikaciji sa nadređenima. Reč po reč, i na kraju može da dođe do žučne rasprave. Kompromisno rešenje predstavlja jedini izlaz.
Ljubav: Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Ribom. Rakovi koji su u vezi razmišljaju o zajedničkom putovanju.
Zdravlje: Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker