ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR: Vodolije će kontaktirati stara ljubav, Blizanci unosite više vitamina

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock/Impact Photography
foto: Shutterstock/Impact Photography

 

OVAN

 

Sačekajte bolji period za poslovne pregovore. Situacija vam trenutno nije ni malo naklonjena. Razmislite još jednom dobro o svemu što se tiče bračnog života. Nesigurni ste u partnerova osećanja. Iritacije na koži. Obratite se dermatologu. Potrebna je odgovarajuća terpija.

 

BIK

 

Zabrinuti ste za finansije. Niste sigurni kako ćete otplatiti dugove koji su se nagomilali. Izlaz iz te situacije je kredit, koji bi trebao da vas spasi poteškoća, U vama se budi ljubomora i dolazite do konflikta sa voljenom osobom. Osetljiv urogenitalni trakt. Neophodan je veći unos tečnosti.

 

 

BLIZANCI

 

Imate mnogo obaveza i veliki pritisak nadređenih da sve obavite na vreme. Ne možete sada sebi dozvoliti umor, niti pad koncentracije. Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi onako kako biste to želeli. Pad imuniteta i loša krvna slika. Unesite više vitamina.

 

RAK

 

Imate manje posla i svakako priliku za predah. Iskoristićete priliku da ranije završite radni dan. Vredni ste i bili ste vrlo koncentrisani da bi steih na vreme obavili. Uživajte u romantici i lepim trenucima. Nemojte da preterujete sa alkoholom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker