ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUN: Pred Devicama je PREKRETNICA, Ovnovima povoljan period za vezu s Lavom

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

zaljubljeni par, kuhinja, mafini, Čokoladni mafin, raspoloženje
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Pred vama je dan u kom nećete imati mnogo poslovnih obaveza, samim tim nećete biti ni pod stresom. Možete da se opustite i da uživate u slobodnom vremenu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu priliku za emotivna dešavanja sa osobom sa kojom već neko vreme održavate komunikaciju. Ona će napraviti prvi korak ka vama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Pored toga, obratite pažnju na oči.

 

DEVICA

 

POSAO: Očekuju vas jako važna dešavanja na poslovnom planu. Današnji dan vam može predstavljati značajnu prekretnicu. Od vaših odluka dosta toga zavisi.

LJUBAV: Možete da se nadate ozbiljnom predlogu od strane vašeg partnera. Ipak, konačna odluka je na vama. Dajte sebi vremena da o svemu jako dobro razmislite.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima su mogući, pa nemojte da podižete težak teret.

 

 

VAGA

 

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite nove poslovne poduhvate o kojima ste duže vreme razmišljali. Samo je važno da se fokusirate na stvari koje su vam prioritet.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja se nalazi u vašem bliskom okruženju. Pred vama je povoljan period za flert.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Važno je da održavate dobru kondiciju i da budete maksimalno aktivni.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Možete da se nadate da će vam neki dug biti vraćen ili da ćete imati neki manji finansijski dobitak. U svakom slučaju vam dolazi zanimljiv dan.

LJUBAV: Iako ste u prvo vreme imali manjih problema sa ljubomorom, konačno stičete više poverenja u svog partnera. Vaša ljubav će iz dana u dan biti sve jača i jača.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok. Ako primetite neke tegobe, javite se svom lekaru radi kontrole.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker