ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MAJ: Bikovi imaju šansu za putovanje, Škorpije uživaju u SLOBODI

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Očekuje vas povoljan period za poslove koji se tiču elektrotehnike, računara ili inženjerstva. Moguće je da ćete ostvariti značajan pomak i uspeh.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, primećujete pozitivne promene kod partnera. Ako ste slobodni, očekuje vas novo zanimljivo poznanstvo. Prvi ćete prići toj osobi i započeti komunikaciju.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva. Izbegavajte masnu ili prezačinjenu hranu, pijte dovoljni tečnosti.

 

BIK

 

POSAO: Pred vama je poslovno putovanje na kom možete da ostvarite uspeh. Idu vam od ruke poslovi vezani za trgovinu. Možete da očekujete ostvarenje sasvim solidne zarade.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja je rođena u znaku Raka. Nova dešavanja vam slede. Uskoro ćete ući u vezu u kojoj ćete oboje biti srećni.

ZDRAVLJE: Manja ukočenost u leđima je moguća ali nemate veće zdravstvene probleme.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Imate dovoljno sreće i upornosti kojim god poslom da se bavite. Očekuje vas i finansijski dobitak. Sve ide baš onako kako ste se nadali da hoće.

LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije prema partneru sa kojim ste konačno kreirali jaku lepu atmosferu. U budućnosti vas očekuje još mnogo lepih dešavanja koje ćete proći zajedno.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Osećate se dobro i nemate ni jedan razlog za brigu.

 

RAK

 

POSAO: Ukoliko sarađujete sa Vodolijom, možete da očekujete veoma povoljan dan i lepa dešavanja na poslu. Imate generalno dobar odnos sa svojim kolegama i saradnicima.

LJUBAV: Rešili ste da unesete manje promene u svoj odnos sa partnerom i da tako malo poboljšate atmosferu između vas. Očekuje vas veoma zanimljivo i romantično veče.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Razmislite o tome da odete na neko putovanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker