ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ: Škorpije IZVANREDNE na poslu, Bikovi uživaju u flertu

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

horoskop, moda, astro, žena, devojka, proleće, puf rukavi, torba, šešir
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Nekada vam nije lako da priznate da vam na ovom planu treba pomoć. Pokušajte da smanjite ponos i sujetu. Obratite se kolegama za savet i dobićete informacije koje vam trebaju.

LJUBAV: Nedostaje vam pažnja, udvaranje i lep osećaj koji donosi novo poznanstvo i nova ljubav. Ne treba da brinete jer vas očekuju baš takva dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Razmislite o tome da primenite nov režim ishrane i da se posavetujete sa nutricionistom.

 

DEVICA

 

POSAO: U narednom periodu možete da očekujete veoma važne poslovne promene koje će vam pomoći da na poslovnom planu ostvarite uspeh kom težite već duže vreme.

LJUBAV: Imate mnogo sreće na polju ljubavi danas! Možete da se nadate prilici da sa nekom osobom ostvarite duboke emocije i iskren, ljubavni odnos. Pred vama je lep dan.

ZDRAVLJE: Smanjite cigarete. Bilo bi dobro da više pažnje posvetite stvaranju zdravijih navika.

 

 

VAGA

 

POSAO: Očekuje vas nova poslovna mogućnost na kojoj treba da dokažete svoje umeće i sposobnosti. Uspećete da se pokažete u jako dobrom svetlu pred nadređenima.

LJUBAV: Možete da se nadate tome da će osoba koja vam se dopada da preuzme inicijativu i da napravi prvi korak ka vama. Pred vama je šansa za početak veoma zanimljive veze.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Pred vama je dobar dan u kom nećete imati nikakve probleme.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Veoma ste vredni, požrtvovani i nije vam teško da se posvetite svom poslu kako bi ostvarili cilj. U narednoj fazi ćete moći da proširite svoj posao.

LJUBAV: Trenutno malo nehajno gledate na muško- ženske odnose. Jednostavno niste još zainteresovani za nova poznanstva. Prija vam vaša sloboda i uživanje u tome.

ZDRAVLJE: Uspešno ste se izborili sa problemima koje ste imali u prethodnoj fazi i sada se osećate sasvim dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker