ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ: Ovnovi šalju ljubavne signale, Lavovi treba da veruju svojim instinktima

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

srećna žena, srećna devojka, sreća, kuhinja, zdravlje, zdrava hrana, osmeh
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Verujte svojim instinktima. Ukoliko vam se učini da nekoj osobi ne treba verovati, nemojte. Vaša intuicija je veoma jaka danas, nećete pogrešiti ako sebe poslušate.

LJUBAV: Niste sigurni kako da se postavite u kontaktu sa osobom koja vam se dopada da biste pridobili njenu punu pažnju. Budite otvoreni i prirodni, nema potrebe da se dvoumite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate sasvim dovoljno energije za sve što ste naumili.

 

DEVICA

 

POSAO: Očekuje vas razgovor sa nadređenima nakon kog će vam dosta toga biti daleko jasnije i izvesnije. Možete da se nadate veoma pozitivnim promenama u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Priželjkujete ulazak u brak i važna dešavanja na emotivnom planu ali još uvek nije došlo vreme za to. Za sada negujte dobar odnos sa svojim partnerom i ne brinite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. Nemojte da podižete težak teret.

 

 

VAGA

 

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo, moguće je da će još neko poći sa vama. Očekuje vas zanimljiv period u kom možete realizovati dosta važnih poslova.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Ovna. Vas dvoje imate ono što se zove “fatalna privlačnost”. Ako budete napravili prvi korak, lako ćete je osvojiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama. Potrudite se da se zdravije hranite i da redovnije vežbate.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Povoljan je trenutak za manje pomake na polju finansija ili za odobrenje kredita ili pozajmice. Možete da očekujete da će vam se na ovom polju neka želja ostvariti.

LJUBAV: Problemi sa ljubomorom koji su vas mučili polako prestaju da se pojavljuju... Iz dana u dan ste sve sigurniji u svog partnera i samim tim se osećate mnogo bolje nego pre.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Povedite računa o ishrani.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker