ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ: Device, moguće je da imate neku emotivnu nedoumicu, ali ćete je prilično lako rešiti!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

pobeda, sreća, žena, devojka, osmeh
foto: Profimedia

LAV

 

POSAO: Očekuje vas dan tokom kog ćete imati dosta poslovnih obaveza. Može se reći da ćete biti konstantno u pokretu i da ćete biti veoma zauzeti ali pragmatični.

LJUBAV: Moguće je da imate nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom i da vam nije uvek lako da nađete zajednički jezik. Ipak, uspećete da nađete kompromis.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan za fizičku aktivnost danas će vam više prijati relaksacija.

 

DEVICA

 

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Očekuje vas prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu.

LJUBAV: Moguće je da imate neku emotivnu nedoumicu ali i da ćete je prilično lako rešiti. Pred vama je period u kom možete da poradite na stabilizaciji odnosa sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas povremeno prati. Nemojte da izbegavate redovne obroke.

 

 

VAGA

 

POSAO: Na polju privatnog posla nije baš sve idealno. Rešenje vam može doći sasvim neočekivano. Preko neke osobe iz porodice dolazite do materijalne stabilnosti.

LJUBAV: Imate česte rasprave sa voljenom osobom i nije vam lako da uvek budete vi ona strana koja prva popusti. Ipak, najvažnije vam je da održite dobar odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos tečnosti i da se držite podalje od UV zračenja.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Oko vas kruže razne glasine a vi niste sigurni u šta treba da verujete. Sačekajte neko vreme i samo će vam se pokazati. Najvažnije je da verujete svojim instinktima.

LJUBAV: Voljena osoba je na neki način postavila određene zahteve koje očekuje da ispunite. U narednom periodu je na ispitu vaša privrženost i poštovanje prema njoj.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da što duže boravite u prirodi, na svežem vazduhu i da budete što aktivniji.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker