astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JUL: Rakovi se upoređuju s drugima, Device su OPIJENE od ljubavi

0

Evo šta vam zvezde predviđaju za drugi dan jula...

foto: Shutterstock

 

LAV


Posao: Vaš entuzijazam vodi većem obimu posla i novca. Morate da budete racionalniji u svojim poslovnim poduhvatima u toku narednog perioda.
Ljubav: Nije sve u novcu, ima nešto i u ljubavi. Pokazujete pojačanu zainteresovanost za konkretne stvari u svom emotivnom segmentu ovaj put.
Zdravlje: Ne žalite se na nešto posebno.

 

DEVICA


Posao: Pojačava vam se finansijski priliv i vi jedva čekate taj novac da uložite u dalju edukaciju I znanje koje možete da sebi priuštite.
Ljubav: Uveliko se oseća u vazduhu doza zaljubljenosti u osobu, koja vam je odavno draga. Imate na umu mnogo toga da rešite prvo kod sebe a onda nešto i za zajednički život.
Zdravlje: Pojačana tenzija.

 


VAGA


Posao: Ukoliko ste mislili da ćete dobiti na vremenu ukoliko se budete dovoljno angažovali samo na partije, koje vam trenutno donose novac možete da izgubite i to što imate.
Ljubav: Na emotivnom planu se očekuju mnogo jače promene nego inače. Sa dozom rezervisanosti se upuštate u potreban ambijent, koji vam se otvoreno postavlja.
Zdravlje: Niste strogo pod dijetom, ali pazite šta jedete.

 

ŠKORPIJA


Posao: Niste sumnjali na pojačanu tenziju vašeg poslovnog sektora, ali isto tako ni na pojačanu trenutnu tenziju, koja prevazilazi mnogo toga, kada su u pitanju određena zaduženja.
Ljubav: Danas ndsite pojačanu energiju samog Meseca, pa se vidi i pojačana doza energije u emotivnom smislu. Očekujte prijatna iznenađenja.
Zdravlje: Pazite na upale, koje imate trenutno.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker