astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ: Device, jaka osoba puna samopouzdanja otvoreno će pokazati da joj se DOPADATE!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

POSAO: Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan znači mogućnost ostvarivanja neke veće zarade.

UBAV: Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost, ali vaš partner ne misli da je vreme za to. Ima utisak da sve doživljavate preozbiljno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO: Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Moguće je da ćete pokrenuti konačnu promenu.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju sa njom od samog početka.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi danas.

 

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli.

LJUBAV: Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Vašu vezu sa voljenom osobom kao da ništa ne može da poremeti.

ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlezdu i hormone.

 

RAK

POSAO: Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite.

LJUBAV: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se potpuno promenite da biste ga zadržali dugo pored sebe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker