astro

Pun mesec u Jarcu 9. jula izazvaće najdublje emocije i testiraće naše strpljenje, a mnogi će se odlučiti na prekid veze

0

Nakon mladog Meseca u Raku, koje je nekima možda doneo nove početke, ovaj pun Mesec u Jarcu, 9. jula u 6.06 sati, zaista će testirati naše strpljenje, i to do maksimuma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Mesec će se nalaziti na 17. stepenu znaka Jarca, a pritom će biti u konjukciji sa destruktivnim Plutonom, a u opoziciji sa Suncem i Marsom u Raku.

 

Mesec u konjukciji sa Plutonom doneće nam takve dubinske emocije za koji mnogi nisu ni znali da postoje, piše Astro Portal. Ali, kako se to ipak odvija u Jarcu, postoji mogućnost da ih nećete otvoreno pokazivati, iako ćete ih svakako duboko osećati. Ali, ukoliko se nećete ponašati u skladu s takvim emocijama, ako ćete ih prikrivati, to će dovesti da budete jako frustrirani što bi moglo da eskalira u neverovatan bes i nasilje prema drugima.

 

On je samo i zauvek tvoj: Pripadnici ovog horoskopskog znaka nikada ne varaju
 

Ovo su dve suprotstavljene strane, gde jedna strana žudi za dubokom pripadnošću, za emocijama koje su vrlo ozbiljne i ogoljene do kraja, za prihvatanjem, sa svim onim tamnim stranama naše ličnosti, dok se druga strana bavi samo površinskim detaljima i to joj je dovoljno.

Dodatno tu tenziju povećava kvadrat Jupitera iz Vage, koji će samo još više proširivati strasti ili frustracije, ako odnosi nisu harmonični. S obzirom da će Jupiter uskoro izaći iz znaka Vage, ovo su ipak samo poslednji pokušaji da se neki odnosi ili promene iz korena ili završe jednom za svagda.

 

Sa njima je svaki dan avantura: Ovo su najnestašniji znakovi horoskopa (FOTO)

 

Kad Mesec dotakne Plutona, tada više ništa nije površno, tada dolazi do potpunog kraja nečega što je postojalo upravo kako bi se iz tog pepela iznova rodilo nešto novo i bolje. Pluton želi promene i ne zanima ga spoljna maska, jer zna da je ona samo farsa. On oseća da postoje puno dublje emocije koje se dosad nisu pokazivale. Stoga će on tokom ove kulminacije zahtevati da ta osećanja konačno izađu na videlo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker