Da bi sreća bila na vašoj strani

Konjukcija Sunca i Neptuna donosi velike promene: Ovo SVI treba da uradite 2. marta 2017. godine!

0
Konjukcija Sunca i Neptuna je izazovan aspekt, tokom kojeg ćemo biti izuzetno osetljivi na sve oko nas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najbolji pravac je raskidanje sa iluzijama i promena navika koje nas vode kao samoobmani. Međutim, konjukcija Sunca i Neptuna je izazovan aspekt, tokom kojeg ćemo biti izuzetno osetljivi na sve oko nas, piše Lovesensa. Zato 2. marta treba da pažljivo izaberete kako ćete reagovati!

 

Pod vladavinom emotivnih Riba, puls naših instinktivnih želja mogao bi nas odvesti u zemlju dilema, sumnji i preispitivanja - da li to gubimo kompas, da li previše verujemo intuiciji? Da li nas neka potreba duboko u nama tera na bekstvo, povlačenje, da li bismo da spustimo ružičaste zavese i svet posmatramo samo kroz njih?

 

Sunce je kratko u konjukciji s Neptunom, ali osetljivost će učiniti da nam ovaj aspekt deluje dugo kao ceo život. Najvažnije je da ne donosite krucijalne odluke, kao da ne dovodite u pitanje svoje centralne principe.

 

Slaba pozicija Venere u znaku vatrenog Ovna: OVO će najviše pogoditi Ovnove, Škorpije i Jarčeve

 

Dajte sebi vremena, potražite one skrivene zalihe strpljivosti u sebi i iskoristite ovaj period na bolji način - radom na svom duhovnom biću, mašti, izvorima inspiracije. Dobar je period za meditaciju i vizuelizaciju, a naročito ćete osetiti blagodat dobročinstva, pomoći drugima i ličnog ili kolektivnog buđenja. Dok Neptun plete snove, a Ribe nas teraju da usporimo, izaberite ono mesto na kojem možete da osetite pravi mir i posvetite sebi dovoljno vremena da osetite spokojstvo.

 

Ta će vam energija biti itekako potrebna do kraja nedelje. Pokušajte da u tom miru ostanete sve do petka kada nas očekuje opozicija Jupitera i Urana, pa dolazi rasplet događaja započetih još krajem decembra prošle godine. Okružite se prijateljima, posvetite se porodici. Izbegavajte negativne osobe, podignite energetski štit. Ego je osetljiv, izaberite afirmacije ljubavi.

makonda-tracker