Astro

Praznični horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 30. decembra do 12. januara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 30. decembra do 12. januara
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Imate partnera koji vam u svemu udovoljava jer vas mnogo voli. Spreman je na sve samo da biste vi bili srećni. Posvećuje vam svaki trenutak, a vi ste zbog toga zadovoljni. Prirediće vam iznenađenje koje ne možete ni da zamislite.

Posao: Ako imate privatan posao, očekujte promenu, a ukoliko ste zaposleni, u narednom periodu očekuju vas povoljna dešavanja na radnom mestu. Osoba koja vam duguje novac, ispuniće obećanje.

Zdravlje: Apetit vam je povećan, čuvajte se viška kilograma.

 

BIK

 

Ljubav: Jedna osoba koju nedovoljno poznajete, biće vam vrlo zanimljiva. Želećete da provedete više vremena udvoje jer ne razumete pozadinu takvog ponašanja. Sebe ne prepoznajete u ovom odnosu, ali sve će vam vrlo brzo postati jasno.

Posao: Najteža radna nedelja upravo je pred vama i ulažete poslednje atome snage da izgurate do kraja. Očekivana finansijska dobrobit nateraće vas da zaboravite na težak i naporan rad.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

 

Kineski nedeljni horoskop: Šta vas očekuje po ulasku u godinu Petla? Nikada ne biste pogodili...
 

BLIZANCI

Ljubav: Rezultate vaših akcija u ovom periodu videćete tek polovinom sledeće godine, bilo da ste u vezi ili tragate za idealnim partnerom. Iako vam to sada deluje kao daleka budućnost, sasvim je sigurno da će vam to promeniti život nabolje.

Posao: Ovo je najvažniji period za posao. Očekuju vas novi projekti i uspeh u ostvarenju istih. Priprema je najvažnija.

Zdravlje: Problemi sa glasnim žicama.

 

RAK

Ljubav: Nedostaje vam vremena za partnera i želite da nadoknadite propušteno. Prijaju vam mali znaci pažnje kojima ste obasuti, ali i vi se spremate da iznenadite voljenu osobu.

Posao: U ovoj nedelji posao će vam ići od ruke, ali brine vas ponašanje kolega. Čini vam se da ima zavisti i ljubomore, ali nemojte da reagujete.

Zdravlje: Smanjite konzumiranje alkohola.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker