ŠTA VAS ČEKA U SLEDEĆOJ GODINI

Da li ćete se obogatiti ili ćete morati da štedite sledeće godine? Horoskop finansija za 2017 godinu (FOTO)

0
Čitava iduća godina će se kod Jarčeva vrteti oko posla i novca, dok se Raku smeše mogućnosti za odlične investicije

 

Lav

 

Karijera


2017. godina donosi i deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama.Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. Iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vreme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti unapređenje.

 

foto: Profimedia

 

Novac


Imaćete prilika za povećanje zarade tokom 2017. godine. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti ili možda dobijete na lotou!

 

Devica

 

Karijera


Uvek ste spremni za naporan rad i ne može ništa da vas spreči kad imate jasan cilj na kojem možete da radite. Vaš poslovni svet može se promeniti. Na početku godine imaćete puno posla i to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

 

Novac


Finansije će vam biti važne i radićete više kako biste osigurali bolju finansijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrišete na obrazovanje ili nađite dodatni posao ako ga trenutno nemate.

 

Vaga

 

Karijera


Uvek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti tokom 2017. godine. Ako ste student, ove godine ćete imati odlične rezultate. Isto važi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučićete neke nove veštine u poslu. Uopšteno, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti fizičkoj kondiciji. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

 

Novac


Budite umereni s troškovima. Privlačiće vas skupoceni i lepi predmeti, poput umetničkih dela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje komunalija i za hranu! Ako ne stojite dobro finansijski, ne trošite novac na nepotrebno!

 

Mesečev horoskop: Prepustite se, došlo krajnje vreme da snovi postanu java!

 

Škorpija

 

Karijera


U 2017. godini moraćete da radite više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i doneti vam uspeh! Koncentrišite se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vreme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i saradnicima.

 

Novac


Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate finansijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada rešite probleme, pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

 

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker