ASTROLOGIJA

Pohlepa, ponos, neumerenost: Svaki horoskopski znak ima svoj greh! (FOTO)

0
Ljudski je grešiti, a po tom pitanju svaki znak u horoskopu ima svoju "slabu tačku"

 

foto: Profimedia

Devica - Ljubomora

 

Devica je izuzetno nestabilna, najvažnije na svetu joj je da isplanira kako doći do sledeće najbolje stvari. Ona želi da bude osoba o kojoj će svi da pričaju, pogotovo kada je u pitanju privlačenje potencijalnog ljubavnika. Ako ste bacili oko na nekoga ko nije zainteresovan, onda ste skloni da vrebate iza uglova gde god se nalazili; razmišljajući dugo i teško o tome koliko ste ljubomorni jer druga osoba ima nešto što vi želite. Niste baš "rođeni" ljubavnik.

 

 

Vaga - Taština

 

Vaga se ni za šta na svetu ne brine tako mnogo kao za svoju lepotu. Dok god je u mogućnosti da se pogleda u ogledalo i vidi svoje lepo lice, ona ima sve što joj je potrebno u životu. Iako Vaga može da provede sate predogledalom, ona ipak još uvek voli da radi i na njenoj unutrašnjoj lepoti. Uostalom, biti lep iznutra i spolja je jedan od ključeva uspeha, zar ne?

 

Škorpija - Požuda

 

Škorpije su povezane s požudom mnogo više od bilo kojeg drugog greha. Oni su puni strasti koja može da se pretvori u kompletno ljubavno ludilo. Međutim, nikad ne možete da pronađete ljubav u svima. Većinu vremena, imate problema s bliskim ljudima koji ne žele da s vama budu intimni onoliko koliko biste vi to želeli.


Strelac - Preljuba

 

Strelac je često sklon koketiranju. Strelcu avantura pruža mnogo zabave i zato može da mu bude teško da se posveti stalnoj vezi. Čak i dok je s osobom koju voli, njemu oči lutaju, tražeći potencijalni plen. On zauvek skita od osobe do osobe, piše Higher perspectives.


Tajna koju otkriva vedska astrologija: Možda ipak spoznate da se ne radi o nesrećnoj ljubavi... Evo kako! 

 

foto: Profimedia

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker