DA LI STE MEĐU NJIMA

Ona je žena koja živi punim plućima: Muškarci lude za njima, ali ih se i plaše...

0
U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, pa prepiranja i svađice doživljava kao stimulans
foto: Profimeda
foto: Profimeda

 

Ona je impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna.

 

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak Zodijaka - žena Ovan svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da zaseni sve ostale znakove.

 

Uvek se raduje novim izazovima pa je tipična žena rođena u znaku Ovna ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazovpre nego što prethodni završi do kraja.

 

Element Vatre vam može pomoći do 10. jula: Energija se menja na dan prelaska Meseca u Vagu, ali kako? 

 

Večiti je i nepokolebljivi optimista, pa je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, pa prepiranja i svađice doživljava kao stimulans.

 

Aromatični astro: Ruža, mandarina, jasmin... Šta samo vama odgovara?

 

Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovna neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća potčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laska joj jer za ženu Ovna to je znak da partner zna koliko ona vredi.

 

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja i te kako jeste. Želi da stvari idu lagano ako je u pitanju ljubav. U ljubavi se oslikava njen avanturistički duh.

Kao u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može da bude poput bujice - u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema.

 

Prijateljstva sa ženom Ovnom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za čitav život.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker