NARODNJAČKI HOROSKOP

Narodnjački horoskop: Ovo je vaš sudbinski hit prema horoskopskom znaku

0
Svaki horoskopski znak, sa svim emocijama na maksimumu, zrači unikatnom energijom. Neki su veoma galantni i ne štede keš za muziku. Zvezde znaju šta je sudbinski srodno vašim senzibilitetima, pa, izvolite, ocenite koliko vas pogađaju vaši sudbinski hitovi.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan


Ovnovi vole da budu frajeri, galantna gospoda i u kafani imaju posebnu taktiku. Manje - više to njima dobro ide, a priznaćete da poznajete makar dve osobe u znaku Ovna koje su u kafani kao riba u vodi. Evo koju pesmu Ovnovima naručuju Mars i Pluton:


Haris Džinović - Rano je za tugu
Prerano sam s tobom
upoznao bol
pa sad mira nemam
kriva si za to…


Bik


Bikovi po pravilu obožavaju kafanu i žene. Oni vole da im devojke šapuću “dragi, bez tebe ne mogu živeti”, dok će ženski Ovnovi još i da zapevaju “Noćas mi srce pati”. Ali, danas, samo za vas, Venera odlučuje, hvata se za najveći novčanik i viče:
Hanka Paldum – Crne kose
Crne kose, raspletene bujne
mrsile su ruke tvoje
samo jedan dan
ljubio si usne moje rujne
ljubav prođe kao kratak san

 

Otkrijte karmički broj za 2016. godinu: Dobro se dobrim vraća

 

Blizanci


Raspoloženje je kod Blizanaca često nepredvidivo, varira od šale do ludnice i ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama. I pored toga, omiljena ste osoba koja zbog društvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. Vama vaš Merkur naručuje pesmu Tome Zdravkovića:
Toma Zdravković - Kafana je moja sudbina
Da li si mi verovala
ženo jedina
da li si mi verovala
da l’ si praštala
 

Rak


Račići su veoma emotivan znak i zvezde ih obožavaju. Njihovo dominantno nebesko telo, romantični Mesec, šalje puno vina uz pesmu:
Takav je Kole
Kad je došlo vreme
kući da se krene
ne daju mu žene
ne daju mu žene …

makonda-tracker