​Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 13. do 20. novembra

0
Astrolog Sanja Colja čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja, u periodu od od 13. do 20. novembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav - Vaše emocije veoma su nestabilne i potpuno prate vaše  trenutno raspoloženje. Mnogi od vas moraće da nauče lekciju o samokontroli, jer iako nemate zle namere, skloni ste da nehotice povredite  nekoga iz okoline.
Posao - Pozitivan aspekt Marsa donosi vam neku čudnu energiju, kao i mogućnost da delate na više frontova istovremeno bez velikog napora. Imaćete i interesantan susret sa osobom iz prošlosti koja je spremna da  vam pomogne i na poslovnom i na finansijskom planu.
Zdravlje - Manji problemi s krvnim pritiskom.

BIK

Ljubav  - Početkom nedelje mučiće vas ljubomora i imaćete potrebu da proveravate partnera na razne načine pa čak i da mu zavirujete u mobilni telefon samo da biste sebi podigli samopouzdanje. Manite se toga.
Posao  - Ovo je povoljan period za ulaganje i investicije, a dogovore i potpisivanje ugovora ostavite za drugu polovinu  nedelje. Ulazak Merkura donosi vam komunikativnost i uspešnost kroz pisanu reč i dokumente.
Zdravlje - Muči vas rame, posetite lekara.

BLIZANAC

Ljubav - Imate partnera koji je više puta i na mnoge načine pokušao da vam pokaže svoju ljubav, ali vi niste zadovoljni. Sada je vreme da ispravite grešku. Ukoliko ste sami, ništa se neće menjati. Prijatne porodične vesti samo što niste dobili.
Posao -  Informacije koje očekujete kasne i može se sve odložiti do početka naredne sedmice. Ništa se, zapravo, bitno ne dešava, ali čekanje vam, kao i drugima, uostalom, ne prija. Za utehu, stiže veća količina novca na koju ste zaboravili.
Zdravlje - Zdravlje vam je stabilno.

RAK

Ljubav - Nezadovoljni ste odnosom jednog prijatelja prema vama i opterećeni toliko da vas ništa drugo ne zanima. Sva sreća pa je partner navikao na vaše promene raspoloženja. Ukoliko ste sami, obratite pažnju na osobu koju već znate, zainteresovana je za vas.
Posao  - Iako ste se pomalo ulenjili i nemate snage da istrajete u svemu što ste naumili, slučaj će odigrati presudnu ulogu i postići ćete sporazum. Nažalost, poslovne trzavice i neslaganje s kolegama počinju sledeće nedelje.
Zdravlje  - Dobro se osećate.


LAV

Ljubav -  Razmislite možete li da se menjate, poradite na svojoj toleranciji i prihvatanju novih stvari jer jedino na taj način možete da ostvarite stabilan emotivan kontakt. U suprotnom, eto raskida, a to nikako ne biste voleli, zar ne?
Posao  - Sreća vam se smeši i otvaraju mogućnosti da zaradite više nego što ste planirali. Razmislite još jednom da li bi trebalo davati još jednu šansu nekome od saradnika jer je više puta pokazao da nije za timski rad.
Zdravlje - Nađite način da se opustite. 

DEVICA

Ljubav - Uporno zataškavate jedan porodični problem samo zato što niste spremni da napravite kompromis i popustite. Partner pokušava da vam dokaže da niste u pravu i da morate reagovati na pravi način, ali vi se  tvrdoglavo držite svojih stavova.
Posao -  Prva polovina nedelje nije dobra za početak novih  poslova niti za bilo kakve promene na poslovnom i finansijskom planu. Vreme je za dokazivanje vaših vrednosti i za nove kontakte, ali ne i za promene. 
Zdravlje  - Muči vas nesanica.

Kineski horoskop za novembar 2015. godine: Zaljubljeni Zečevi, ovo je vreme za vas!

VAGA

Ljubav - Celog novembra imaćete čudan osećaj da vam neke situacije izmiču kontroli. Ipak, mislim da nemate razloga za brigu, jer to nije realnost. Iako mnogi od vas imaju čvrstu vezu, često misle o mogućnosti ulaska u zabranjenu vezu. Nemojte, niste vi sad za to.
Posao - Svi vi koji ste ciljali na unapređenje bićete zadovoljni. Ukoliko želite da radikalnije menjate nešto na poslu, sačekajte s tim da se kasnije ne biste kajali. Merkur u retrogradnom hodu to zahteva.
Zdravlje - Osetljivi su vam sinusi.


ŠKORPIJA

Ljubav -  Ne znate šta hoćete i to će se odraziti na vaš emotivni život. Ukoliko ste sami, neodlučnost vas navodi da propustite priliku. Ne razmišljajte mnogo, već dozvolite da vam se ljubav jednostavno desi. Za one u braku ovo je stabilna nedelja.
Posao  - Ova nedelja nalaže oprez kod potpisivanja dokumenata jer se može desiti da previdite nešto što će se kasnije pokazati kao vrlo važno. Ukoliko se bavite trgovinom, rešićete jedan problem koji vam je mnogo smetao. 
Zdravlje - Ne možete izbeći česte promene raspoloženja.

STRELAC

Ljubav - Neko iz porodičnog okruženja zahtevaće da ispunite obećanje koje ste odavno dali. Iako će vam to isprazniti novčanik, valjalo bi da to uradite zarad mira u kući. Lep susret čeka vas u četvrtak, ali ne očekujte ništa spektakularno.
Posao - Bićete odjednom zatrpani poslom što će vas pomalo iznenaditi pa može doći do haosa u organizaciji. Dolazak neočekivanih poslovnih gostiju pomalo vas nervira, ali stiže i novac, tako da ćete kompenzovati tu nervozu.
Zdravlje - Više šetajte.

Novak i Jelena Đoković: Zvezde najavljuju ćerku

JARAC

Ljubav -  Nemojte biti toliko rigidni u porodičnim odnosima, a mislim da bi valjalo da pokažete veću fleksibilnost i kada je reč o kompletnom vašem okruženju. Ukoliko ste sami, osoba iz zemljanog sazvežđa pokazaće interesovanje preko prijatelja. Nemojte je odbiti.
Posao - Sve što ste mislili da nikada nećete moći da postignete, a tajno se nadali, biće vam omogućeno baš sada. Kontakti sa ljudima od autoriteta čak i prevazilaze vaša očekivanja. Novac kasni, imajte to na umu kod vraćanja duga ili obaveza koje su vezane rokovima.
Zdravlje  - Više se krećite.


ZA OBILJE I BOGATSTVO: Imate li crveni, crni, braon, zeleni ili tamnoplavi novčanik? 



VODOLIJA

Ljubav - U vaš život ulazi ljubav, ali nekako tiho i na mala vrata. Prijatelj bi mogao da odigra presudnu ulogu pa se oslonite na njega. Ako ste u stabilnim vezama, bićete zadovoljni i mirni. Doduše, moguća je manja trzavica pred vikend, ali ništa što ne možete da popravite.
Posao - Još uvek imate pad energije, ali od utorka bićete opet spremni da igrate na više frontova. Više nema depresije, prevelikih zahteva i napada mrzovolje. Krajem nedelje stiže neočekivan novac.
Zdravlje - Mogući problem sa urinarnim traktom.

RIBE

Ljubav - Mislićete da mnoge stvari samo vi možete da uradite na pravi način. Zbog takvog stava stalno ste u konfliktu sa svojom okolinom, naročito ukoliko ste u obavezi da nekome polažete račune. Pazite kome se poveravate.
Posao - Od srede se dešavaju čudne stvari na poslu. Pazite da ne upadnete u zamku koju vam je spremila koleginica. Jedini način da se distancirate jeste da se ne izjašnjavate. Novac vas čeka kroz kontakt sa inostranstvom.
Zdravlje - Sve je u redu.

makonda-tracker