Astro

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 6. do 13. novembra

0
Astrolog Sanja Colja čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja, u periodu od od 6. do 13. novembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav - Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava uzbudljiv emotivni kontakt i zadovoljstvo. Tranzit Venere kroz vaše polje posla mogao bi da donese ljubav na radnom mestu, zato više i ornije radite. Lepa vest stiže u ponedeljak.

Posao - Novac dolazi u dva navrata, ali spremite se i za povećane izdatke. Ukoliko potpisujete važne stvari, gledajte da to odložite, Merkur bi mogao da vam napravi problem. Jedna nova poslovna ponuda deluje primamljivo.

Zdravlje  - Muči vas prehlada. 
 
BIK

Ljubav - Vaš emotivni život sada se potpuno vrti oko partnera, a ne oko vas. Pružite mu podršku i sve će biti dobro. Mnogo promena, radosti i strepnje čeka vas ove nedelje. Ako ste sami, ništa novo.

Posao-  Prva polovina nedelje može biti malo problematična, neke zamisli nećete sprovesti u delo baš kako ste planirali. Iako je ovaj period dobar, ipak ne ulažite novčana sredstva u posao. Moguć je kraći put.

Zdravlje  - Pazite se povreda.

BLIZANCI

Ljubav - Izgleda da samo vi niste shvatili kako kraj sebe imate osobu koja vas voli i otvoreno to pokazuje. Ako vam treba ljubav, uzvratite joj emociju, umesto što stalno želite nešto što ne postoji. Prijatelj vam traži pomoć, nemojte ga odbiti.
Posao - Odlično vreme za započinjanje novog posla ili uspeh na postojećem. Ako budete spremni da se u potpunosti predate obavezama i pokažete određenu dozu kreativnosti, napredak je neminovan. 
Zdravlje -  Odlično se osećate.
 
RAK

Ljubav -  Ništa novo na ljubavnom nebu. Pred vama je mirna sedmica u kojoj možete da se okrenete sebi i svojoj porodici. Izvrstan period da uradite sve one nagomilane, sitne, kućne poslove. Ne verujte osobi rođenoj u vodenom znaku.

Posao  - Ukoliko ste planirali da u posao uđete s nekim od rodbine ili članom porodice, dobro razmislite. Nemojte se previše oslanjati na poslovne partnere koji ili imaju veze sa inostranstvom ili žive van zemlje.

Zdravlje - Nemate nikakvih problema.

Kako rešiti zdravstvene probleme vašeg horoskopskog znaka?
 
LAV

Ljubav - Eto ljubavi na neobičnim mestima i sa neobičnom osobom. Ova osoba vam nije nepoznata jer je znate još od ranije, mada niste obraćali pažnju. Jedan član porodice se nalazi u nevolji i traži vašu pomoć, te mu pomozite bez ustručavanja.

Posao-  Krenite u razračunavanje sa svim osobama i situacijama koje vam se ne dopadaju. Imate podršku zvezda za to. Kada je reč o novcu, kao i investicijama, ipak manje trošite.

Zdravlje  - Mogućnost prehlade.
 
DEVICA

Ljubav - Pravi je trenutak da izađete iz mrzovoljne faze i počnete da se smejete i pokazujete emocije. Svima u okruženju već je dosadilo da vas gledaju namrgođenog i da im večito pridikujete. Ako ste sami, dopašće vam se starija osoba.

Posao-  Orijentisani ste prema velikim idejama, ali imate realne mogućnosti za uspeh. Budite oprezni ako vaš posao podrazumeva saradnju sa inostranstvom, mogli biste dobiti sumnjivu ponudu.

Zdravlje - Problem s grlom.
 

VAGA

Ljubav - Želite ljubav po svaku cenu, što nikako nije dobro. Razmislite ko se najbolje uklapa u vaš život da se ne biste upuštali u odnos u kojem nikako ne možete biti zadovoljni. Moguće je prijatno iznenađenje.

Posao - Ovo je odličan period za učenje, kao i za poslovni segment. Ako treba da završite nešto od papirologije, samo napred. Situacija na poslu polako se menja, tako da ste sada zadovoljniji. Starije kolege pružiće vam neophodnu podršku.

Zdravlje-  Umor vas stiže.

 

ŠKORPIJA

Ljubav - Tačno znate šta hoćete i kakvu osobu tražite, pa su sve šanse da to što želite i ostvarite. Ipak, budite otvoreni prema partneru, nežni i spremni da ga saslušate. Ako ste sami, neće biti nikakvih novosti.

Posao - Problemi u vezi sa udruženim finansijama, neisplaćenim kreditima i kamatama. Sve u svemu, ovo je sedmica u kojoj možete da se osmelite na razgovor sa osobom koja vam je poslovno bitna. 

Zdravlje  - Dobro se osećate.

STRELAC

Ljubav -  Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate stroge uslove koje neko ne može da ispuni. Prihvatite realnost i fokusirajte se na lepši deo stvarnosti. Nova ljubav na vidiku!

Posao - Imaćete problema s bliskim poslovnim saradnicima. Razilazićete se oko zajedničkih interesa, a do sukoba bi moglo doći i zbog međusobnih dugovanja. Ako raskinete saradnju, bićete na gubitku.

Zdravlje - Muči vas nesanica.

JARAC

Ljubav - Nije vreme za žurbu, usporite s donošenjem odluka, nije sve tako kako se čini. Tačno je da vam Mars daje energiju i elan, ali može da vas natera u greške ako budete žurili. Sačekajte s jednim bitnim razgovorom.

Posao - Mnogi od vas imaju mogućnost dobitka novca putem nasledstva ili kroz igre na sreću. Ne odlažite neku promenu samo zato što se plašite, sada je vreme za akciju. Ako tražite posao, odličan vam je period da ga nađete, posebno početkom nedelje.

Zdravlje - Više spavajte. 

VODOLIJA

Ljubav - Ukoliko sumnjate u nečije namere, budite mudri i osmislite test situaciju kao proveru uzajamne emotivne naklonosti. Nema razloga da uporno namećete svoju volju ili da nepravedno kažnjavate voljenu osobu. 

Posao  - Vaša neopisiva želja da dođete do veće količine novca biće odličan stimulans i dobar motiv da neke poslovne aktivnosti obavite u pravom trenutku. Zasučite rukave i spremite se za jak tempo, ali i dobru zaradu.

Zdravlje - Proverite šećer u krvi.

RIBE

Ljubav - Ukoliko ste sami, nedelja koja je pred nama neće doneti velike promene, ali tokom vikenda ostvarićete poznanstvo koje će biti od velike važnosti u vašem životu. Na  ljubavnom  polju stagnacija, zato tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama.

Posao - Na poslu je napeta situacija, pa su moguće svađe. Posebno mogu biti neprijatni dani krajem nedelje i to za osobe rođene u drugoj dekadi. Uprkos tome, posao se realizuje bez velikih problema. Stiže novac.

Zdravlje - Okrenite se alternativnoj medicini. 


 

makonda-tracker