astro prognoze

VIKEND HOROSKOP od 24. do 27. marta 2023: Iznenadni susret za Blizance, Strelčeve očekuju LJUBAVNI IZAZOVI

0

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa horoskop za vikend od 24. do 27. marta 2023. godine!

Blizanci, ovaj vikend je odličan za putovanje.
Blizanci, ovaj vikend je odličan za putovanje.foto: Shutterstock / Anastasiya Ramsha

Ovan

 

Ovo je trenutak da se pohvalite, verujete u sebe i ciljate visoko. Slobodno se pohvalite svojim uspesima, zaslužili ste! Ovog vikenda izbegavajte ljude loše ćudi, jer neće dobro uticati na vas.

 

Bik

 

Vi znate da postoje situacije kada je nabolje da se primirite i ostanete neprimetni. Ova strategija vam može poslužiti i ovog vikenda osim ukoliko niste spremni da okrenete svoj život naglavačke. Sve zavisi od vašeg samopouzdanja i hrabrosti.

 

Blizanci 

 

Možda imate neke uvide u to šta drugi ljudi misle i rade ali nikako ne znate celu istinu. Ovaj vikend može biti povoljan za putovanje – svakako će biti bolje nego što očekujete. Može se desiti i neočekivani susret i poboljšanje odnosa sa partnerom.

Rak 

 

Možda bi bilo korisno da pružite podršku deci i mlađima u svojoj porodici. Ovaj vikend može biti obeležen i vašim ponašanjem na koje će uticati neki davno zaboravljeni događaji i sećanja.

 

Lav 

 

Imate veliki uticaj na ljude i zato svesno birajte da ovog vikenda budete što pozitivniji – ohrabrujte ih i pružite im osećaj nade. Možda vi sami nećete biti u tom raspoloženju ali pokušajte, biće dobro i za vas.

 

Devica 

 

Imate strahove i sumnje i jedino rešenje je praktična akcija. Biće vam korisno i da se tokom vikenda malo odmorite, sanjarite i planirate kako da ostvarite svoje ciljeve.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Jarčevi, iskoristite vikend da se odmorite.
Jarčevi, iskoristite vikend da se odmorite.foto: ezhenaphoto/Shutterstosk

Vaga

 

Ova nedelja je bila odlična za vas, pa se tako nastavlja i za vikend. Razrešili ste stare razmirice i čeka vas divno provedeno vreme sa porodicom i prijateljima. Postoji mogućnost za romansu! Bila je naporna nedelja pa iskoristite vikend za odmor.

 

Škorpija 

Nedelja iza vas je bila puna izazova: novac, karijera, odnosi... Ali dolaze bolja vremena, ne odustajte!

 

Strelac 

 

Obratite pažnju na širu sliku. Za Strelčeve koji su u vezi bila je izazovna nedelja i izazovi se nastavljaju i tokom vikenda. Povedite računa o zdravlju: naspavajte se i jedite zdravije!

Jarac 

 

Sledećih nekoliko nedelja bi mogle da donesu dosta iznenađenja, pa iskoristite ovaj vikend za odmor. Uživajte u trenutku. Možda će biti izdataka vezanih za kuću.

 

Vodolija 

 

Trebalo bi malo da ostavite po strani svoje interese i posvetite se ljudima koje volite. Može doći do nesporazuma u komunikaciji – obratite pažnju

.

Ribe 

 

Čini vam se da vas drugi uzimaju zdravo za gotovo. Možda je došao trenutak da jasno objasnite kako se osećate!

 

makonda-tracker