ASTRO

RIBE - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Ako želite ljubav morate da uradite jednu stvar, a ako ste u vezi...

0

Saznajte šta sve 2023. godina donosi ljudima rođenim u ovom znaku. 

Ribe
Ribe foto: Allexxandar/Shutterstock

 

Pred ribama je godina puna avantura, ali i uspona i padova. U zavisnosti od toga kako bude tretirali određene stvari - možete biti i srećni ili manje srećni, piše Sensa.

 

 

HOROSKOP ZA ŽENE RIBE ZA 2023.

 

Za vas će u ovoj godini biti sve jednostavnije. Astrolozi savetuju da budete kreativni, uspostavite veze sa drugima i sredite svoj život. Važno je ove godine obratiti pažnju na svoju kreativnu stranu i aktivno je primeniti kod kuće. Moguće su popravke, preuređenja i dekoracije.

 

Bićete inspirisani! Upoznaćete nove ljude i fokusiraćete se na samorazvoj. Inače, žene Ribe će biti posebno inspirisane od aprila do oktobra. Razvijajte svoju kreativnost i stavrajte nešto autentično.

 

HOROSKOP ZA MUŠKARCE RIBE ZA 2023.

 

Muškarci
foto: Sam Edwards Archive: Caia Image / Profimedia

 

Zaboravite na lenjost, već se fokusirajte na rad i aktivnost! Važno je da naučite kako da upravljate svojim vremenom. Nećete svuda i sve stići na vreme, a to je zbog činjenice da ne znate kako da odredite prioritete. Da se ​​ne biste zatrpali poslom, bolje je ne odlagati stvari za sutra, već završite zadatke čim se pojave.

 

Nemojte da odustanete, već sve odradite na vreme i može vas očekivati uspeh u karijeri. Izbegavajte konflikte sa članovima porodice, uvek težite miru. Fokusirajte se na svoj cilj bez previše očekivanja od drugih.

 

 

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA RIBE  ZA 2023

 

Ljubav
Ljubavfoto: Shutterstock / GaudiLab

 

Muškarci Ribe su romantični i veoma senzualni. Ali promene u ljubavi mogu biti manje, zbog velikog opterećenja na poslu. Možda neće ostati ni vremena ni energije za veze. A uveče, umesto da odete negde sa svojom srodnom dušom, Ribe će samo želeti da se sruše na sofu i zaspe. Sve ovo se može izbeći samo uz pravilno planiranje vremena.

 

Ako ste dugo u braku, može doći do razdora u vezi. Kroz razgovor i otvoreno iskazivanje emocija možete vašem odnosu pružiti novu šansu. Razgovarajte, zaboravite na svakodnevne probleme bar na neko vreme, foksuirajte se na lepe trenutke i opustite se zajendo. Tako će se vratiti ljubav i strast.

 

Najpovoljnija tri vremenska perioda na polju ljubavi za Ribe biće od 20. aprila-10. maja, 25. jula-15. avgusta, 15. oktobra-30. novembra. Ljubavne varnice se mogu probuditi u šetnji, prirodi, na izletima. Moguće je da ćete upoznati osobu sa kojom ćete izgraditi romantičnu vezu.

 

 

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA RIBE ZA 2023.

 

Zdravlje
Zdravljefoto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /

 

Umor, apatija i osećaj kao da nemate snage ukazuju da je vreme da se odmorite od posla i previše obaveza. Setite se šta vas ispunjava i daje snagu? Neko će izabrati sport ili jogu, neko samo treba da ode na masažu i tamo dobije snagu. Izaberite svoju tehniku za opuštanje i obnavljanje energije. Sport, šetnje na otvorenom, dobar san, ishrana bogata korisnim elementima, vitamini ojačaće vaš imunitet, a telo će vam zahvaliti.

 

 

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA VODOLIJU ZA 2023.

 

Novac
Novacfoto: Shuttestock / Krakenimages.com

 

Opterećenje na poslu neće proći nezapaženo, od Riba se očekuje povećanje prihoda, njihov rad će se ceniti. Očekujte povećanje plata na proleće, a velike bonuse na jesen. U septembru i oktobru sreća će biti na vašoj strani, sasvim je moguće da ćete dobiti željenu povišicu novca.

 

Inače, zvezde kažu da će u mnogim slučajevima članovi porodice pomoći da se poboljšaju finansije. Porodica i prijatelji vam mogu pomoći da se profesionalno razvijate i ostvarujete planove. Neke Ribe će moći da se odluče za otvaranje porodičnog biznisa. Posao sa srodnom dušom, otvoren 2023., obećava dobar profit!

 

PREPORUKE ZA RIBE ZA 2023

 

- Ne gomilajte obaveze. Ovo će nepovoljno uticati na vaše zdravlje i odnose sa voljenima;

- Planirajte svoje vreme i organizujte se na polju karijere. Zapišite u rokovnik čak i one stvari koje vam se čine beznačajnim;

- Ne foksuirajte se samo na jednu stvar, već pokušajte da vidite širu sliku.

- Kreativnost je sjajna, iskoristite je za stvaranje divnih stvari.

- Nemojte ostajati u zoni komfora, posebno ako želite da pronađete ljubav.

- Budite strpljivi i dovedite stvari do kraja. Svi vaši napori nisu uzaludni.

 

 

 

makonda-tracker