budite obazrivi!

Nikome neće prijati, ali na njih će NAJJAČE UTICATI: 3 horoskopska znaka osetiće dejstvo TEŠKOG tranzita na nebu

0

Kraj dana neće baš svima dobro pasti, jer se dešava tranzit - Sunce u kvadratu sa Neptunom, što može uticati negativno na neke znakove.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neophodno je da prepoznate svoju energiju i da se jednostavno prepustite osećaju koji će vas u tom trenutku preplaviti, pošto je to najbitnije u borbi sa ovim tranzitom.

 

— Danas je Sunce u kvadratu sa Neptunom. U pitanju je tranzit koji prvenstveno daje problem sa protokom životne energije i motivacijom. Zašto? Sunce je simbol ove energije dok je Neptun planeta laži i obmana odnosno manipulacija. Pored toga, Sunce predstavlja muški princip — simboliše muškarca koji ima decu, pa možemo da posebno budemo zabrinuti za očeve, stričeve... Uz pun Mesec u znaku Strelca od 14. juna, sve se odvija brzopleto, praćeno velikim i nerealnim očekivanjima. Pod današnjim aspektom razočaranja su neminovna. U prevodu, moraćemo da se spustimo na zemlju — kaže nam astrolog Vladimir Vlajić za Blic ženu. 

 

Posebno je značajno to da uvidimo kada bežimo od realnosti, čak i kada postanemo paranoični zbog nečega da to identifikujemo na vreme. 

 

Ovaj aspekt "Sunce u kvadratu sa Neptunom" teško će pasti nekim znakovima. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

— Najmanje će prijati Bikovima, Lavovima i Ribama, odnosno osobama sa ovim znakom ili podznakom —  napominje astrolog.

 

Negativna dejstva uticaće na gorepomenute znakove najviše, ali biće i pozitivnih aspekata. 

 

— Sunce ipak u tom trenutku pravi i dobar aspekt i to prema retrogradnom Saturnu. Imaćemo potrebu da ispravimo određene greške iz prošlosti i da zaštitimo neku dragu osobu.. Pitanje je samo da li smo odabrali pravu stranu i da li imamo sve informacije kako bismo delili pravdu” i stali na nečiju stranu. Mnoge vrednosti i emocije bile su na ispitu kroz konjunkciju Venere i Urana, koja se desila prošlog vikenda. Sve se nastavlja tamo gde je stalo ili se zakomplikovalo od početka maja pod uticajem retrogradnog Merkura. 

 

Uskoro nas očekuje još jedan težak tranzit, a zatim sjajan aspekt na nebu. Detaljnije narednih dana.

 

 

makonda-tracker