morate znati

Druga im je posebno VAŽNA... 7 stvari koje treba da imate na umu pre nego što uđete u vezu sa LAVOM

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

sevastija

13-03-2022 23:01h
"kralja životinja"
- Bezite od lavova i skorpija koliko vas noge nose. Oni se bukvalno u braku ponasaju kao da su kraljevi a vi zivotinja sa kojom mogu da rade sta hoce jer vas smatraju svojim vlasnistvom. Skorpije su opet prepotentne, valjda citaju horoskop pa misle da su doista nesto posebno, vise vole bogastvo nego zenu.

MC

14-03-2022 00:57h
Na žalost, u želji da dokažu da su uvek u pravu, u stanju su da osećaje stave na stranu i da ne biraju sredstva za to dokazivanje. Laž i prevarne radnje im nisu strane, svakako se morate delimično odreći svog identiteta da bi zadovoljili njihov ego i stoga OPREZ sa lavicama. Može da se desi da postanete večni "sluga". :-(

Danijela

14-03-2022 14:56h
Odavno nisam pročitala realniji tekst vezan za horoskop. Ja sam sa lavom, bukvalno sve je tačno od ovih sedam tačaka. 🙂

Ma kakvi Lavovi

16-03-2022 21:30h
Ma kakvi Lavovi to su jedni glupaci prepotentno, švaleri koje žene uvek na kraju tako lepo iskoriste, što se tiče Škorpije užasan znak odbojne žene, muškarci neupotrebljivi sek.s sa njima je nula ravno nula!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: