u koju vi grupu spadate?

KAD SE RAĐAJU KREATIVCI, A KAD OŠTROUMNI LJUDI? Evo šta sve o vama govori SAT VAŠEG ROĐENJA

0

Astrolozi veruju da između časa rođenja i karaktera postoji snažna veza. Proverite jesu li u pravu u vašem slučaju!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Astrološki gledano, karakter osobe ne zavisi samo od datuma rođenja, već i od sata, odnosno doba dana ili noći kada je neko rođen. Dalje se gleda kakav je bio položaj planeta u baš tom trenutku i kakve će dugoročne posledice imati taj aspekt na sudbinu osobe, piše Mondo. Kao i dan rođenja, ali i mesec rođenja, tačan sat je veoma važan!


Kad je reč o vremenu rođenja, astrolozi su primetili da postoje određena korelacija između satnice i osobina osobe. Evo kakve se osobe rađaju rano ujutru, a kakve u podne...

 


Od 23 do 6

 

Astrolozi kažu da se tajanstveni ljudi rađaju između 23 sata noću i 6 časova ujutru. Po njihovom mišljenju, ove bebe izrastaju u posebne ljude, borce sa fantastičnim kvalitetima.

 

Vreme, Sat, Žena
foto: Profimedia

Od 6 do 11

 

Od ranog jutra pa malo pre podneva rađaju se veoma aktivne osobe. Astrolozi kažu da ih krasi izuzetna bistrina i oštroumnost. Kako su požurile da se rode i tako "pozdrave dan", smatra se da su rođeni u ovo vreme veoma vredni.

 

Od 11 do 18

 

Ovo je vreme za poslovne susrete i sklapanje dogovora. Astrolozi veruju da osobe rođene između 11h i 18h drže do sebe, uspešni su u pregovaranju. Nikada ne kasne i sve stižu da obave na vreme i kako treba.

 

Od 18 do 23

 

Kreativne osobe, pomalo i narcisi koji neretko precenjuju sebe. Smatraju da ceo svet treba da zastane kada se oni pojave, nigde ne žure, jer veruju da drugi moraju da ih čekaju.

 

 

makonda-tracker