astro

VELIKA IZNENAĐENJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT: Mlad Mesec u Raku najviše će uticati na ova 3 horoskopska znaka

0

Na 3 horoskopska znaka će mlad Mesec u Raku najviše uticati i pomoći im da promene svoj život!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Leto je u punom jeku, a pod uticajem mladog Meseca u potpunosti transformišemo svoju stvarnost. Mlad Mesec će 10. jula ući u nežan i izuzetno intuitivni znak Raka. Energija Raka je u negovanju naših odnosa, a možemo očekivati velike promene u ljubavi i lekcije koje će nam transformisati život. Pogledajte i koji datumi u julu će biti sudbonosni.

 

Rak koji neguje je ovde da nas uteši i podstakne promene neophodne da bismo napredovali. Mlad Mesec je otvoreni poziv za sve horoskopske znakove da izvrše čišćenje najdubljih veza, kao i kako oni emocionalno utiču na nas.

 

Evo na koja 3 horoskopska znaka će mlad Mesec u Raku najviše uticati i pomoći im da promene svoj život:

 

OVAN

 

Julski mladi mesec stiže taman na vreme da vas podseti na vašu moć. Spremni ste da preuzmete bilo koju tešku lekciju koju će vam kosmos dati. Možda ćete biti pozvani da se suočite sa realnošću svojih bliskih veza i suprotstavite odnosima koji vas sprečavaju da otključate svoju punu moć. Venera u vatrenom znaku Lava podstiče vas da budete odlučni kada se štitite od toksičnih veza i neiskrenih prijateljstava.

 

BIK

 

Ovaj mlad Mesec može biti posebno težak za Bikove, ali svaka promena koja se dogodi na kraju će dobneti nešto dobro u vaš život. Budući da vaša vladajuća planeta Venera sa Uranom čini težak aspekt možda ćete se pretrpeti promene u vašim najbližim vezama - uključujući i onu koju imate sa sobom. Budući da ste fiksni zemljani znak, možda ćete se osećati nelagodno zbog iznenađenja koja kucaju na vaša vrata. Ovaj mlad Mesec je poziv da primenite nove stavove i odluke na svoje lične veze, uključujući način na koji ih negujete i postavljate granice.Počinjete više da brinete o sebi i razvijate ljubav prema svom biću, što je sjajn korak na putu napretka.

 

BLIZANCI

 

Energija Raka podstiče vas da izrazite zahvalnost u svom najužem krugu. Moguće je da ćete za to vreme privući nove prijatelje. Zahvaljujući svojoj promenljivoj prirodi ove promene u odnosima možda nećete smatrati izazovima, već blagoslovom. Slobodan duh je ono što vas sada ispunjava, pa nećete toliko biti zainteresovani za partnerske odnose. Iako napredujete u svojim vezama, podjednako je važan vaš odnos sa sobom.

 

 

makonda-tracker