KAKO VAM SE ČINI?

OVOG MESECA ĆE SVI OSETITI PROMENE: Astrolog otkriva najbolje DANE za svaki horoskopski znak!

0

Za ovnove stiže emotivno razdoblje, dok će vage razotkriti dugo skrivane tajne.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Letnja ravnodnevnica 21. juna uvodi sezonu Rakova koji tad imaju svoj trenutak da zablistaju i budu u centru pažnje.

 

Vage će biti nadahnute da zagrebu ispod površine svojih odnosa, a Škorpije da razmisle o svojim ciljevima.

 

Uopšteno, pomračenje Sunca uvodi novine, a videćemo kako će ta tema oblikovati mesec jun, kaže astrolog Stefani Gejling.

 

"Svi će ovog meseca osetiti kako se događa promena. Sve što je u našim životima premašilo rok trajanja, počeće da se otpušta tako da možemo uvesti nove stvari u svoj život i da im pružimo priliku da se razvijaju" - kaže ona.

 

Ovan

 

Najbolji dani: 10. do 12. juna

 

Za Ovna je ovo vreme opuštanja, ispunjeno ljubavlju.

 

"Njihov planetarni vladar Mars 11. juna se seli u petu kuću ljubavi i kreativnosti što za Ovna znači da će to biti jako romantično razdoblje" - kaže Gejling.

 

Energija ove tranzicije je snažna i može uticati na vas dan pre i dan kasnije.

 

"Vreme je da u svoj život pozovete romantiku ili kreativnost, učinite nešto od srca, bio to odlazak na večeru ili pripremanje iste za partnera kod kuće" - kaže Gejling.

 

Bik

 

Najbolji dani: 1. do 3. juna

 

Početkom meseca njihova vladarica Venera je u skladnom aspektu Jupitera što će se odraziti na život Bikova tako što će dobiti pozitivan podsticaj u prijateljstvu i vezama.

 

"Ova planeta se zasniva na širenju, blagodati i rastu, a tu imate i Veneru koja se bavi ljubavlju i užitkom, smeštenu u središtu pozornice" - kaže Gejling i dodaje da je ovo pravo vreme za Bikove da se druže i zabavljaju.

 

Blizanci

 

Najbolji dani: 9. do 11. juna

 

Ne može se poreći da će pomračenje Sunca biti najveći trenutak za ovaj znak u mesecu.

 

Gejling savetuje da iskoristite priliku i napravite retrospekciju svog života kako biste identifikovali sve što vas ograničava i sputava.

 

"Te stvari vas mogu sprečavati da napredujete. Ali kad ih odlučite ukloniti iz svog života, možete se otvoriti celom svetu i stvoriti nove prilike da zablistate" - kaže.

 

Rak

 

Najbolji dani: 20. do 21. juna

 

Letnja ravnodnevnica (solsticij) 21. juna nagoveštava sezonu Raka, zajedno sa najdužim sunčanim danom tokom cele godine. Prikladno, Rakovi tad imaju svoj trenutak kad su u centru pažnje.

 

"Osetiće se povezanijima sa svojim osećajem sebe i onim što ih neguje i hrani njihovu dušu" - kaže Gejling.

 

"Kako biste to maksimalno iskoristili, posvetite se sebi i svemu što vas veseli: bavite se svojim hobijima, učite nove stvari, napravite štagod vas ispunjava" - savetuje.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker