ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MAJ: Blizanci, ljubavna situacija je veoma zanimljiva jer se viđate sa nekom osobom tajno!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Očekuju vas važna dešavanja vezana za polje posla. Možete da se nadate i poboljšanju na polju finansija. Pred vama je period u kom ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije.

LJUBAV: Moguće je da čeznete za emotivnim promenama. Iz jedne veze ulazite u drugu, bez mnogo razmišljanja. Ponašate se kao da vam se žuri i da nemate vremena za gubljenje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Uz pravilnu dijetu se možete mnogo bolje osećati.

 

BIK

 

POSAO: Moguće je da ćete neke odluke doneti impulsivno i da ćete poslušati svoju intuiciju. Iako ste generalno veoma metodična i promišljenja osoba, sada ćete napraviti izuzetak.

LJUBAV: Uspeli ste da izvučete važne emotivne pouke iz dešavanja vezanih za prethodni period, pa sada sa više iskustva možete nastaviti dalje. Nova poznanstva vam slede.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Izdvojite dovoljno vremena i posvetite se sebi.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Moguće je da danas nećete imati previše poslovnih obaveza i da ćete jednostavno moći da se posvetite sebi. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige vezane za ovo polje.

LJUBAV: Ljubavna situacija je veoma zanimljiva jer se viđate sa nekom osobom tajno. Uživate u svakom trenutku sa njom. Pred vama je veoma romantičan period.

ZDRAVLJE: Moguće je da bi vam prijala masaža. Priuštite sebi neki užitak tokom ovog dana i bićete opušteniji.

 

RAK

 

POSAO: Moguće je da ćete imati veliki broj poslovnih obaveza i da ćete dobar deo toga moći da podelite sa svojim kolegama od poverenja. Pred vama je povoljan dan.

LJUBAV: Pokušavate da postanete opušteniji u odnosu sa voljenom osobom i da joj otvoreno pokažete svoje emocije. Postepeno razbijate sopstvene kočnice i vaš odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Povećajte unos minerala kao što su kalcijum i magnezijum. Vodite računa o sebi.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker