ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ: Ovnovi, moguće je da vas očekuje važan razgovor sa voljenom osobom!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Moguće je da se menjaju neki vaši saradnici i da vam takva situacija odgovara. Novi ljudi koji dolaze u vaše poslovno okruženje imaju daleko bolji odnos sa vama.

LJUBAV: Moguće je da vas očekuje važan razgovor sa voljenom osobom. Vas dvoje utičete jedno drugome na raspoloženje i važno je da uvek imate na umu koliko se volite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, vode. Važno je da ne dehidrirate i da pazite na sunčanicu.

 

BIK

 

POSAO: Preopterećeni ste velikim brojem poslovnih obevaza i nekad vam se čini da nećete moći sa svim da izađete na kraj. U pravo vreme vam dolazi očekivana pomoć i sve rešavate.

LJUBAV: Emocije vam nisu sasvim stabilne, pre svega jer imate veliku nedoumicu i ni sami niste sigurni šta treba da uradite. Dajte sebi vremena da odlučite.

ZDRAVLJE: Preporuka je da se javite svom lekaru radi redovne kontrole, za svaki slučaj.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Najbolje bi bilo da danas ne iskušavate faktor sreće i da se držite ipak nekih proverenih poslova. Nema potrebe da rizikujete. Nećete imati previše obaveza, uživajte- vikend je.

LJUBAV: Ako ste imali neke sumnje i nedoumice u vezi partnera i njegovog ponašanja, sada vas to polako prolazi jer uviđate da je ipak bio iskren po svim pitanjima.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama. Poradite na tome da ojačate svoj imunitet u narednom periodu.

 

RAK

 

POSAO: Najbolje bi bilo da slušate samo sebe i da se oslanjate na svoju intuciju koja je skoro pa nepogrešiva. Možete da očekujete da ćete doneti neke važne odluke.

LJUBAV: Imali ste manje nesuglasice sa voljenom osobom i na neki način teži period. Ipak, vaš odnos može ostati stabilan i zdrav ako se oboje budete posvetili zajedničkim ciljevima.

ZDRAVLJE: Stomak vam je malo osetljiviji, pa pripazite na svoju ishranu danas.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker