astro prognoze

HOROSKOP ZA VIKEND: Jupiter u Ribama donosi uspeh i obilje (do 17. maja)

0

Horoskop za vikend od 14. do 17. maja 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jupiter je ušao u znak Riba 14. maja, što znači da će energija ovog vikenda biti obojena magijom ove čudesne planete bogatstva, uspeha i napretka.

 

Ribe su znak emocija, nežnosti i novgo rođenja, a boravak Jupitera u ovom znaku tokom vikenda nam donosi sjajnu mogućnost a dublje razumemo sebe i svet oko sebe, ali da iskoristimo sve šanse koje nam Univerzum šalje. Ovo su dani kada ostavljate nove ciljeve, privlačite obilje i koračate stazom uspeha do konačnog cilja.

 

Sa druge strane, Ribe su i znak u kojem se oslikavaju strahovi, a Jupiter nam daje snagu da se suočimo sa njima, prebrodimo ih i odbacimo. Iskoristite sva iskustva koja ste imali u prethodnih godinu dana i oslobodite se straha koji vas blokira da napredujete. Ovo je najvažnija poruka Jupitera za ovaj vikend!

 

U subotu nas očekuje još jedan zanimljiv i vredan aspekt koji će pozitivno uticati na karijeru — sekstil Meseca u Raku i Urana u Biku. Daruje nam sjajan fokus na lične ambicije, bodri nas da ostvarimo čak i ono što je izgledalo nemoguće i poručuje — sve što sada započnete, ići će vam od ruke! Potražite metode koje će vam olakšati ostvarenje cilja i uprkos preprekama, nikako ne odustajte od željenog.

 

Nedelja je dan za ljubav, umetnost, druženje i maštanje. Trigon Meseca u Raku i Neptuna u Ribama daje nam impresivan duh, dobru empatiju, izoštreno oko za estetiku i potrebu da iskoristimo svoje talente. Atraktivni smo, sanjivi i voljni da svoje vizije pretvorimo u stvarnost.

 

 

makonda-tracker