astro

RUŽIČASTI PUN MESEC NEĆE UTICATI DOBRO NA SVAKOGA: Ova tri horoskopska znaka čekaju PRAVE BURE (od 26. aprila)

0

Evo na koja 3 znaka će Supermesec u Škorpiji najlošije uticati!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pun Mesec je jedan od najintenzivnijih astro trenutaka, a pun Mesec koji nas očekuje u aprilu biće posebno moćan.

 

Ružičasti Supermesec u Škorpiji od 26. aprila donosi intezivne emocije i transformativna iskustva. Utiče na naše najranjivije emocije, misteriozne tajne i najdublje želje.

 

Mesec u Škorpiji suočava se sa Suncem i Uranom u Biku, što može doneti neočekivane emocionalne potrese, a Saturn u Vodoliji podstiče nas da se suočimo sa svojim odgovornostima i donosi nam nove izazove.

 

Evo na koja 3 znaka će Supermesec u Škorpiji najlošije uticati:

 

Ovan

 

Supermesec će loše uticati an polje vaših odnosa. U ljubavi vas očekuje otkrivanje tajni, a neke toksične i negativne potisnute emocije izlaze na površinu. Teško uspostavljate odnos i komunikaciju sa partnerom,a ukoliko budete ignorisati izazove, može se pojaviti još veća komplikacija. Otvorite srce i jasno dajte do znanja šta osećate - otkrivanje je jedini način da pokušate da povratite bliskost.

 

Lav

 

Najveći izazovi očekuju vas u porodičnim odnosima i sektoru doma. Bićete osetljivi i sentimentalni, a teme iz prošlosti biće u prvom planu. Ovo je period kada stari nedovršene stvari dolaze na svoj red. Zastanite, napravite pauzu u karijeri i svakodnevnim obavezama i posvetite se više pitanjima na privatnom planu. Posebnu nelagodnost donosi vam pojačan strah od samoće. Ovo je trenutna situacija, a ukoliko budete iskreni i ne zanemarujete stvari koje se događaju, uspećete sve da rešite.

 

Strelac

 

Očekuje vas fizički i emocionalno iscrpljujući period. Jedini mir i balasn možete pronaći ako se malo izolujete i provedete vreme sa sobom i svojim mislima. Vaša podsvest pokušava nešto da vam poruči, ali poruku ćete primiti ako utišate misli i prepustite se talasu unutrašnjih osećanja. Obratite pažnju na svoje snove - šta vam oni poručuju? Ne ignorišite snažna osećanja, čak iako su negativna, osvestite ih i pokušajte da ih otpustite.

 

 

makonda-tracker