ZVEZDE PREDVIĐAJU

PRED NJIMA JE PERIOD PUN STRASTI I SENZUALNOSTI: Ovih 6 horoskopskih znakova pronaći će LJUBAV ovog proleća!

0

Ribama će ovo razdoblje biti savršeno, Strelci bi mogli da stupe u brak, a Ovna ništa neće moći dan zaustavi.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock


Vaga: Proleće za pamćenje

Za ovo proleće plan je jednostavan i uključuje ljubav, strast i senzualnost. Znate kako život da učinite slatkim i radosnim, pa nema mnogo onih koji vam mogu odoleti. Sunce, Mesec i Venera su ove sezone na vašoj strani i podržavaju vas ako ste slobodni. Nema potrebe za upoznavanjem mnogo ljudi, neko poseban će biti dovoljan da vam srce poskoči i krenete u avanturu života.

Ribe: Sve je savršeno

Ništa vas neće sprečiti u pronalasku ljubavi ovog proleća. Provešćete mnogo dana uz romantiku i strast, što će vam pružiti mnogo sreće. Kao neko ko je uvek osetljiv na druge, pokazujete dobrotu i empatiju koja će sigurno privući pažnju i vašu srodnu dušu, ako je još niste pronašli.

Strelac: Zauvek i ništa manje

Ljubav koju imate prema partneru toliko je snažna, a strast toliko intenzivna da više ne možete da izdržite i ovo je vreme za dugoročne obaveze. Ako niste u vezi, ovo je svejedno doba za nježnost i strast i nemojte se plašiti da napravite prvi korak prema nekome ko vam je u mislima. Ljubav vam daje krila i spremni ste na sve.


Jarac: Umeće zavođenja je na vrhuncu

Sreća vlada vašom vezom i na horizontu nema crnih oblaka. Ovo razdoblje pomoći će vam da se osećate bolje, opuštenije, a čak ćete malo olabaviti i svoj oklop. Nećete oklevati da pokažete svoju zavodničku stranu, radost i toplinu. Lako ćete pronalaziti reči kojima ćete rastopiti srca svojih partnera ili simpatija.

Devica: Napokon ćete se opustiti

Ovo razdoblje doneće vam ispunjenje u ljubavi i nezaboravne susrete. Zbog sve te ljubavi, osećaćete se ugodno i dobiti više samopouzdanja za budućnost. Iako ste inače skloni teskobi, ovog proleća prestaćete da se brinete i potpuno ćete iskoristiti harmoniju i sreću u svojim vezama. Napokon ćete se osećati zadovoljno sobom.

Ovan: Ništa vas neće moći zaustaviti

S povratkom lepog vremena, pronaći ćete u sebi novi žar koji će vam podići samopouzdanje. Bićete zavodljiviji nego ikad i održavaćete plamen svoje veze u životu, a možda ćete čak i priznati svoja osećanja nekom posebnom. Nište ne može zadržati vaše žudnje. Ipak, nemojte brzati, jer retrogradni Merkur može uzrokovati komunikacijske probleme, piše MSN Lifestyle.

makonda-tracker