numerološke tajne

KOJI JE BROJ VAŠE SUDBINE? Izračunajte lako i proverite ŠTA VAM NOSI BUDUĆNOST

0

U numerologiji možemo na razne načine odrediti brojeve naše sudbine, razvoja i bioritma, a jedan od njih je tumačenje preko imena i prezimena.

foto: Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock

Potrebno je da odredite koji je broj slova iz vašeg imena i prezimena - evo tumačenja:

 

A, I, J, Q, Y: 1

B, R, K: 2

C, Ć, Č, G, L, S, Š: 3

D, Đ, LJ, M, T: 4

E, H, N, X: 5

NJ, U, V, W: 6

O, Z, Ž: 7

F, P 8

 

Važno je da saberete sve brojeve koje nose slova iz vašeg imena i prezimena. Na primer, za ime Marija Stanić dobijamo broj sudbine na sledeći način:

M+A+R+I+J+A = 4+1+2+1+1+1 = 10

Svedite ovaj broj na jednocifren 1+0 = 1.

Isto učinite i za prezime - S+T+A+N+I+Ć = 3+4+1+5+1+3 =17, svedite na jednocifren broj 1+7=8

 

Zatim saberite i broj svog imena i prezimena 1 + 8 = 9

 

Ukoliko dobijete dvocifren broj, svedite ga na jednocifren.

 

 

Kada izračunate, saznajte šta vam poručuje broj vaše sreće i sudbine:

 

Broj 1

 

Ovi ljudi žude za savršenstvom u svim poljima svog rada; imaju vešte misaone sposobnosti i spremni su da ostvare svoje ciljeve bez obzira na svoje okolnosti. Ukoliko se oslone na svoje sposobnosti i ostanu dosledni svojoj prirodi, mogu napredovati u budućnosti. Ipak, važno je da znaju kada treba da kontrolišu svoje emocije i ograniče ego. Ako se prepuste egoizmu, mogu izgubiti svoje planove iz vida i narušiti odnose u privatnom životu.

 

Broj 2

 

Ovo su osobe koje u životu teže jednostavnosti. Uvek se trude da izbegnu nepotrebne konflikte. Vrlo su ljubazni, imaju razvijenu empatiju i često su omiljeni u društvu. Njihova jedina negativna strna je što su sklni da zapostave svoje potrebe u odnosu na tuđe, a na duže staze ovo može dovesti do nezadovoljstva zbog propuštenih prilika. Ako žele da ostvare svoje želje u budućnosti, važno je da više rade na svom samopouzdanju razviju više ljubavi prema sebi.

 

Broj 3

 

Imaju sjajne komunikacione veštine i poseduju talenat da ubede ljude, zato su idealni lideri i dobro se snalazite u marketingu. Vole da otvore svoj um i podele sa drugima svoju maštu i kreativnu energiju. Često su vešti u umetnosti. Njihova glavna mana je to što iako su dobri govornici, ponekad su previše samouvereni da bi znali svoje greške. Ako se oslobode svoje nametljivosti i egocentričnosti, mogu u budućnosti napraviti veliki uspeh.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker