icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

numerološka prognoza

MESEČNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA: Izračunajte svoj broj i proverite ŠTA VAS ČEKA U APRILU!

Podeli:

Izračunajte svoj broj i saznajte šta vam predviđa numerologija za april ― posao, ljubav, novac...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

JEDINICA

 

Mesec je dobar za one koji planiraju odlazak za inostranstvo, započinjanje novih poslova sa strancima, ugovaranje novih projekata. U prvoj polovini meseca verovatno ćete završavati sve ono što je već trebalo da učinite u prethodnom mesecu, a u drugoj polovini ćete verovatno biti spremni da se upustite u neke nove projekte. Veliki entuzijazam će preovladati tokom celog meseca ma čime da se bavite, a najviše uspeha imaće oni koji u radu intenzivno koriste znanje stranih jezika. Ljubavni život može biti izuzetno uspešan i uzbudljiv, naročito ako ste. Bićete veoma aktivni na polju ljubavi i pokazivaće inicijativu ka jednoj Trojki.

 

DVOJKA

 

Naporan mesec koji nosi sa sobom velike ambicije, mnogo kontakata sa novim kolegama, mogućnost odlaska na put, novi poslovi, sve će vas to okupirati tako da možete ući u drugu polovinu meseca prilično neraspoloženi jer nećete uspeti ni polovinu planiranog da ispunite. Potrebni su vam saradnici koji u svojoj numerološkoj kombinaciji ili u datumu rođenja imaju Osmicu ili Devetku. Sa njima ćete uspeti da uspešno organizujete rad. U ljubavi ovaj mesec takođe može biti veoma uzbudljiv, ali budite oprezni kada donosite velike odluke.

 

 

TROJKA

 

U ovom periodu bićete veoma angažovani i najverovatnije ćete dobiti nov posao o kome ste samo mogli da sanjate. Ipak, još uvek novac nećete videti, bar ne do druge polovine meseca. Oslonite se u radu na kolege. Verujete u sebe jer povremeno možete imati osećaj da niste dorasli zadatku, a pretpostavljeni će od vas očekivati nemoguće. Ako ste mladi ili tražite posao, prihvatite ponudu za rad u nekom drugom mestu, čak i ako budete morali da često putujete. Bićete zadovoljni honorarom. U ljubavi ste prilično neodlučni i verovatno važne odluke nećete donositi pre kraja meseca.

ČETVORKA

 

Ovo je pravo vreme za one inače prilično nepoverljive predstavnike ovog broja. Na vama je da prihvatite ponuđen posao, pa tek kada budete zaista maksimalno angažovani da donesete zaključak da li ste se prevarili u proceni ili ne. Izuzetno povoljne šanse mogu se ukazati u radu sa osobama koje rade za velike firme ili za državne ustanove. Marketinški poslovi i rad u medijima može doneti satisfakciju. Ljubavni život će doneti mnogobrojne susrete na javnim mestima, verovatno romansu sa Trojkom ili Devetkom. Ako dobijete poziv za izlazak, tamo vas čeka neko koga odavno želite da upoznate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Inicijalizacija u toku...