astro

PROLEĆNA RAVNODNEVICA IM DONOSI MAGIČNU SREĆU: Ova TRI ZNAKA očekuje pravo blagostanje (od 21. marta)

0

Prolećna ravnodnevnica donosi magičnu sreću za ova 3 horoskopska znaka!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

21. marta očekuje nas prolećna ravnodnevnica i ulazak Sunca u Ovna. Autentičnost ovog dana oslikava se u tome što je dužina dana i noći izjednačena i energija je u ravnoteži.

 

Mart je mesec ponovnog rođenja, jer označava otpuštanje prošlosti i prihvatanje novih promena i budućih projekata. Otvara se novi ciklus sa Plutonom u Jarcu i fluktacijama Saturna, Jupitera i Merkura, kao i prisustvo energije mladog Meseca u znaku Riba, piše Lovesensa.

 

Prolećna ravnodnevnica u astrologiji i duhovnoj praksi ima moćne dobrobiti na polju pozitivne transformacije, a evo na koje horoskopske znakove će najbolje uticati:

 

Ovan

 

Srećan rođendan, dragi Ovnovi! Prelazak Sunca i Venere u vaš znak doneće vam prijatna osećanja i pozitivno raspoloženje. Imaćete neverovatnu harizmu, ali i veru u sebe koja će pomoći da ostvarite ono što ste naumili. Podrška prijatelja puno vam znači, a pred vama se otvaraju vrata novih poslovnih mogućnosti i šansi da promenite stanje na profesionalnom planu. Mnogi Ovnovi pronaći će novi i bolji posao.

 

Škorpija

 

Prolećna ravnodnovnica postaje prekretnica za pokretanje novih priča u ljubavi. Moguć je početak novih veza i projekata o kojima ste dugo razmišljali. Uživajte u danima obavljanja energije. Očekuje vas pozitivan sled događaja , a na polju zdravlja prijaće vam tehnike opuštanja poput joge i meditacije.

 

Lav

 

Prolećna ravnodnevnica donosi Lavovima snagu koja ih preplavljuje optimizmom i energijom. OSlanjate se na snagu uma i sopstvena uverenja kako ne biste zalutali u svet iluzije. Menjate navike i usvajate zdraviji način života. Dobro razmislite o svojim odlukama - moguće je da će ovaj period biti važna prekretnica za vašu budućnost.

 

 

makonda-tracker