MISLITE NA VREME

RIBE SU SKLONE PONIŽAVANJU, A BLIZANCI SU ODLIČNI GLUMCI: Pogledajte kojih horoskopskih znakova se treba KLONITI!

0

Neki će vam se dodvoravati, a drugi glumiti velike prijatelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. Ovan

 

Najveća izdajica

 

Ovan tvrdi da je veran horoskopski znak, ali njihovi su postupci su ponekad vrlo diskutabilni. Deluju dovoljno prijateljski, ali neće zazirati da se ponašaju neprijateljski kad uoče priliku za napredovanje ili ostvarenje svojih ciljeva, čak i ako to znači izdaju svojih najboljih prijatelja.

 

2. Blizanci

 

Nisu odani

 

Ličnost Blizanaca je definitivno ono na šta svi treba da pripaze. Ti ljudi su odlični glumci i bez problema se ponašaju poput vašeg najboljeg prijatelja jednu nedelju, a sledeće vam okreću leđa.

 

3. Lav

 

Potpuni oportunista

Nije da su Lavovi zli, ali zapravo su vrlo nestalni i lako menjaju svoje stavove. Ličnost Lava je odlučna i želi da se popne na vrh. Kada im se dobra stvar nađe na putu, neće se suzdržavati da odbace prijatelje.

 

društvene mreže, selfi, devojke, devojka, lepota, druženje
foto: profimedia

4. Škorpija

 

Bezdušno eliminiše "pretnje"

 

Sa tako nepredvidivom i tajanstvenom ličnošću teško je predvideti šta bi Škorpija mogla da učini, a kad je prijateljstvo u pitanju, ne računajte na njihovu odanost. Škorpija je previše ambiciozna da bi na prvo mesto stavljala svoja prijateljstva i osećaje drugih ljudi.

 

5. Ribe

 

Lažni prijatelji

 

Ribe su taj prijatelj koji će vam zabiti nož u leđa dok se u isto vreme smeju. Ribe su jedan od najpovršnijih horoskopskih znakova što objašnjava zašto se pretvaraju da su vam dobri prijatelji, iako u stvarnosti traže načine da vas slome i time sebe uzdignu.

 

 

 

makonda-tracker