astro prognoze

OVA ČETIRI ZNAKA ĆE POSEBNO BLISTATI: Horoskop za proleće 2021. godine

0

Horoskop za proleće 2021. godine.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pred nama je proleće koje će za mnoge biti prijatno i podsticajno.

Nakon zaista izazovnog i zahtevnog kraja zime u kom nije nedostajalo stresa, burnih događaja i još burnijih doživljaja, proleće će doći kao melem na ranu.

Zato će ga mnogi doživeti kao spokoj, smirenje ili pak oslobođenje od nagomilanih pitanja i briga proteklog perioda.

 

Neće se događati ništa posebno senzacionalno, ali već neko smirivanje mnogih situacija ili pak verovatno navikavanje na ono što živimo potenciraće određeni mir i poverenje u lepše sutra.

 

Tokom ovogodišnjeg proleća dogodiće se istina, dve eklipse, i to 26. maja Mesečeva, u Strelcu, pa 10. juna Sunčeva, u Blizancu.

 

 

Ali istovremeno, Saturn iz Vodolije uglavnom će stabilizovati iste, pa će izuzev prolaznih izazovnih tranzita, obe proteći podsticajno, ohrabrujuće, a promene koje će se otvoriti na svoj će način obećavati dugoročnost i kontinuitet.

 

Jasno, najosetljiviji na ove eklipse biće upravo Strelci i Blizanci, ali i svi oni koji u tim znacima imaju neki Stelijum planeta ili pak neku osetljivu tačku.

Retrogradni Merkur tokom celog dela prolećnog 6. meseca usporiće neke komunikacije, neke od nas ostaviti na čekanju i bez odgovora, ali leto će pokrenuti sve ono što možda još nismo saznali, pa budimo strpljivi.

 

Venera će tokom ovogodišnjeg proleća proći Ovna, Bika, Blizanca i Raka, pa će pripadnici ovih znakova blistati više nego inače, a Venerin tranzit otvaraće im mnoga ljubavna vrata, već zavisno od individualnim natalnim kartama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker