ASTRO

SUDBINSKI DANI U SLEDEĆOJ NEDELJI ZAVISE OD VAŠE GODINE ROĐENJA: Pročitaje KINESKI horoskop, koji ukazuje na promene!

0

Pratite znakove pored puta, oni vam mnogo toga mogu otkriti o budućnosti.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ukoliko pratite kinski horoskoop, koji je veoma precizan i jasan, donosimo vam "sudbinske dane" u nedelji 15. do 21. marta, koji mogu imati značaju ulogu u vašem životu. 

 

Provetite po godini rođenja koji znak ste u kineskom horoskopu i neka vam pređe u rutinu praćenje znakova pored puta.

 

Pacov

 

Dani kada bi trebalo da posebno obratite pažnju su ponedeljak i četvrtak. U ponedeljak vas očekuje pravi nalet ideja i kreativnosti, i mogu vam doneti ozbiljan napredak u životu!

Ljudima rođenim u znaku Pacova u četvrtak stiže novac, ali bi trebalo da obrate pažnju i ne potroše ga odjednom. Za ljubav je najbolji dan nedelja, a ako ste "solo", moguće je da će vam prijatelji organizovati upoznavanje sa zanimljivom osobom.

 

Bivo

 

Tri dana ključna za ljude rođene u znaku Bivola su utorak, petak i subota.

U utorak, javlja vam se osoba koju niste dugo ni videli ni čuli. Od nje ćete čuti nešto što će vas podstaći na akciju! Petak je dan kada dobijate neočekivani poklon ili novčani dobitak. Subota je dan za aktivnosti na intelektualnom planu jer ćete biti na vrhuncu mentalnih kapaciteta. Ako imate neki problem koji bi trebalo da rešite, posvetite mu se baš u subotu!

 

Tigar

 

Utorak, sreda i nedelja su vaši posebni dani. U utorak je moguće da dobijete unapređenje na poslu! Sreda je dan kada je kontakt s drugim ljudima veoma važan, jer je moguće da upoznate osobu koja će biti sudbinski povezana s vama u ostatku života. Nedelja je odličan dan za kreativnost, ali i za ispravljanje grešaka iz prošlosti vezanih za ljude kojima ste možda učinili nažao.

 

Zec

 

Najpre u utorak dobro povedite računa o finansijama! Mogući su gubici koji su izvan vaše kontrole. Sledeći sudbinski dan je četvrtak kada će se dogoditi nešto važno vezano za jednog od članova vaše porodice. Ne brinite jer je u pitanju važna, ali dobra stvar!

 

Subota je dan novog Meseca i tada bi trebalo da se pripazite jer ćete biti nervozniji i stresiraniji nego inače. Zbog toga su moguće i "greške u koracima".

 

Zmaj

 

Ova nedelja biće u znaku ljubavi za sve rođene u znaku Zmaja! Ponedeljak je dan kada najviše privlačite ljude oko sebe. Ako maštate o novoj vezi, osoba koja vam se divi vam prilazi već prvog dana nedelje!

Sreda vas dovodi u nezgodnu situaciju kada je komunikacija u pitanju, pa budite veoma oprezni. Moguće su svađe i nesporazumi. Nedelja je zatim dan kada bi sa osobom s kojom ste u vezi, ili između vas postoje varnice, trebalo da provedete dan radeći nešto u čemu uživate.

 

Nastavak na sledećoj srani!

makonda-tracker